16. oktober 2019

Talent-torsdag på JYSK park

Talent-torsdag på JYSK park

Masser af talentfuld fodbold torsdag. SIF’s U19-, U17- og U15-Liga-hold spiller mod AGF på JYSK park og Søholt.

SIF præsenterer endnu en efterårsferie-begivenhed torsdag på Søholt og JYSK park. Her har tre af klubbens fem ungdomselite-hold placeret deres kampe i denne uge, så der er lagt op til en veritabel talentparade torsdag eftermiddag.

De tre ældste ungdoms-elite hold, U19, U17 og U15, møder AGF.

For de tre ældste hold har det på der seneste været yderligheder i resultaterne, men resultater er ikke det eneste, der er i fokus i SIF’s talentudviklings-sektor.

– Fodbold måles oftest i resultater. Det har vi i SIF,s ungdomsafdeling i de seneste to runder mærket på godt og ondt. Da Lyngby var på besøg på JYSK Park for to runder siden, tabte vi alle tre kampe med U15, U17 og U19. Modsat gik det i Esbjerg, hvor det blev til tre sejre. Kigger man kun på resultaterne, er vi altså groft sagt gået fra at være pivelendige til at være helt fantastiske på 7 dage…, siger U19-træner Jesper Mikkelsen til Kampmagasinet SIF Elite og fortsætter:

– Man skal selvfølgelig fejre sine sejre, ligesom det er helt naturligt at være skuffet, når man taber. For os med ansvaret for talentudviklingen i SIF, er det dog vigtigt at kigge et lag dybere og have det store overblik. Udover at glæde mig, når vi vinder, bruger jeg meget tid på at måle den enkelte spiller og holdet på præstationen. Jeg bruger naturligvis mine trænerkompetencer, og det jeg ser i kampene, men jeg gør også brug af andre redskaber til at evaluere præstationen; kamprapporten fra Wyscout, fysiske stats fra Polar og spillernes egne vurderinger via et
kampevalueringsskema, siger han videre til Kampmagasinet SIF Elite. 

Læs mere om Jesper Mikkelsens måde at arbejde på i Kampmagasinet.

Både AGF og SIF ligger midt i U19-tabellen med otte point.

For U17-holdets vedkommende handler det også om at bygge videre på sejren i Esbjerg.

– Vi har spillet otte kampe i U17-ligaen, og det har været med blandet succes, både når vi kigger på præstationer og resultater. Vi ligger i øjeblikket placeret på en 9. plads, og jeg vil da understrege, at vi har ambitioner om at kravle højere op i tabellen. Hvis vi skal lykkedes med det, skal vi ramme et højere bundniveau. Der er stadigvæk et for stort spænd mellem de gode og de dårlige præstationer, siger U17-træner Casper Røjkjær til Kampmagasinet SIF Elite og fortsætter:

– Nu glæder vi os til at byde AGF velkommen, og jeg håber vi får en god fodboldkamp og selvfølgelig med en SIF-sejr til slut, lyder det fra U17-træneren i Kampmagasinet.

U15 Liga-holdet er placeret på 6. pladsen med 9 point, ét mere end AGF på 7. pladsen.

Torsdagens program på Søholt:
13.00: U19 – AGF (JYSK park)
15.30: U17 – AGF (JYSK park)
15.30: U15 – AGF (Søholts kunstgræsbane)

Der er gratis adgang til alle fire kampe.

Læs hele Kampmagasinet SIF Elite her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen