15. oktober 2019

236 børn til SIF’s glade efterårs-tradition

236 børn til SIF’s glade efterårs-tradition

Den Store Fodbolddag blev mandag afviklet i herligt efterårsvejr. 236 børn trænede med SIF’s 3F Superligaspillere på Søholt.

Ingen efterårsferie uden Den Store Fodbolddag. SIF har i de sidste mange år arrangeret en formiddag i efterårs-ferien, hvor hele byens og oplandets fodboldbørn har mulighed for at træne med klubbens superligaspillere. Denne efterårsferie er ingen undtagelse. Mandag formiddag deltog 236 børn i Den Store Fodbolddag, hvor de blev trænet af SIF-spillerne.

– Det er superfedt. Jeg går ud fra, at mange af børnene også tit er på stadion, og dette her er en fed måde at give lidt tilbage på. Vi er sammen på en lidt anden måde, end på stadion. Her er det mere nærværende, så jeg synes, at dage som disse er supergode. Jeg kan selv huske, da jeg var en bette knajt i Aalborg og var ude at træne med spillerne i AaB. Det syntes jeg var superfedt, og det håber jeg også, at børnene, der har været med i dag, synes, sagde Ronnie Schwartz, da formiddagen var ved at være forbi.

Deltager-antallet på 236 var nøjagtigt det samme som i fjor, og tallet har i de seneste år lagt sig stabilt i lejet mellem 230 og 250 børn. Den Store Fodbolddag har eksisteret siden 2002 og blev således afviklet for 18. gang.

– Det var Morten Bruun, der i sin tid fik idéen. Han var træner for SIF – og reddede klubben fra nedrykning – i sæsonen 2001/02, hvorefter Viggo Jensen overtog og Morten Bruun blev ansat som pressemedarbejder. En af de aktiviteter, Bruun satte i søen, var Den Store Fodbolddag i efterårsferien, og idéen var så god, at SIF har holdt fast i den lige siden, siger Niels Frydenlund, kommunikationschef i Silkeborg IF.

Se video fra en herlig formiddag øverst på siden.

Og er du mellem 6 og 13 år og har interesse for fodbold, kan du allerede nu begynde at glæde dig til næste år. Her arrangerer SIF igen Den Store Fodbolddag.

Se billeder fra mandag formiddag på Søholt: Foto: Ulla Myrhøj.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen