5. februar 2019

U19: Nederlag til tophold fra 2. division

SIF’s U19-hold slap hæderligt fra træningskamp mod Ringkøbing IF fra 2. division.

Silkeborg IF’s U19-mandskab spillede søndag kamp mod Ringkøbing IF. En god test for et ungt U19-hold, hvor ti ud af 14 spillere var 1. års U19-spillere.

I kampens første 70 minutter var der således tale om en rigtig tæt kamp. SIF-holdet kom bagud efter syv minutter på et frispark udenfor feltet. Herefter fik holdet sat en fin 1. halvleg sammen, hvor Peter Nemec blandt andet fejlagtigt fik underkendt en scoring. Der blev skabt flere gode chancer, men der manglede kvalitet i afslutningsspillet for Thomas Loft Jensens mandskab.

I anden halvleg var SIF-holdet igen bedst. I hvert fald indtil det 70. minut, hvor kræfterne slap op. Ringkøbing scorede tre gange i kampens afslutning og vandt opgøret 4-0.

– Det er ærgerligt, vi ikke formår at spille kampen færdig, hvor vi mangler noget fysik og overskud. De skifter mange, og vi har svært ved at stå imod deres fysik. Vi tager de 70 minutter med hvor vi rent faktisk rammer et godt niveau. Der er fine præstationer idag, men de sidste 20 minutter gør deres præstation mudret. Vi skal lære at spille kampen færdig. Jeg synes specielt Joakim Grosen og Peter Nemec gør det fint idag, lød analysen fra cheftræner Thomas Loft efter kampen mod Ringkøbing, som i 2. division er med i oprykningskampen om billetter til NordicBet Ligaen.

Trods et nederlag så er det en fortrøstningsfuld cheftræner, som kigger frem mod de kommende kampe.

– Drengene kommer med en god indsats og træner fantastisk, så de skal bare fortsætte, så skal sejrene nok komme. Men vi skal lære at være på i alle kampens minutter.