19. september 2019

U17: Vild kamp, da SIF tabte til FCM

SIF’s U17-talenter spillede onsdag mod FC Midtjylland i en hektisk affære, der sluttede 6-4 til hede-naboerne.

– En vild fodboldkamp…

Sådan betegner SIF’s U17-træner Casper Røjkjær onsdagens U17 Liga-kamp på JYSK park mellem SIF og FC Midtjylland, en udskudt kamp fra 1. runde. Opgøret sluttede med en sejr på 6-4 til gæsterne efter en 2. halvleg med masser af mål.

– Der stod SIF på det meste, og vi leverede en rigtig god 2. Halvleg. Vi var dygtige til at variere vores angreb, hvor vi både spillede hurtigt til afslutning og havde længere angreb. Vi scorede fire mål og skabte udover det flere gode muligheder. Til sidst satsede vi. og så scorede FCM til 6-4 i overtiden, siger Casper Røjkjær videre.

SIF indledte kampen rigtig godt og havde også et par store muligheder i de første 15 minutter, som desværre ikke blev omsat i mål. Derfra tog FCM en smule over, og vi haltede lidt efter. Lige inden pausen fik FCM scoret to mål, så SIF gik til pause nede 0-2, hvilket var lidt unødvendigt.

Derefter gik kampen amok i mål i 2. halvleg, og selv om SIF kom bagud 2-5 blev der skabt spænding mod slutningen med Alexander Buchs mål til 4-5 i det 87. minut efter at Eskild Dall havde scoret hat-trick for SIF. Presset fra hjemmeholdet for udligning til sidst gav dog FCM omstillings-muligheder, og så endte det 6-4 efter FCM-mål i det 91. minut.

U17-holdet spiller allerede hjemme på JYSK park igen på lørdag, hvor Lyngby kommer på besøg med kampstart kl. 15.30.

U17 Ligaen, 1. runde, onsdag 18. september kl. 18.30 på JYSK park:
Silkeborg IF – FCM 4-6 (0-2)
Mål: 0-1 Victor Stange Lind (44.), 0-2 Oscar Luigi Fraulo (45.), 0-3 Mikkel Tønnesen (51.), 1-3 Eskild Dall ((67.), 1-4 Danijel Dejan Djuric (58.) 2-4 Eskild Dall (67.) 2-5 Oscar Luigi Fraulo (70.), 3-5 Eskild Dall (str., 76.), 4-5 Alexander Magnus Busch (87.), 4-6 Gustav Ørsøe Christensen (91.)

Drengene havde fortjent at få et resultat med.
Men indsats og præstation var rigtig god. Dette krydret med individuelle præstationer på højt niveau!