5. juni 2019

U15 stor-sejrede over AGF

Det blev hele 7-1 til SIF, da AGF tog imod på Ceres Park i U15 Ligaen.

SIF’s U15-drenge spillede på en fin adresse i opgøret mod AGF. Ceres Park lagde græs til kampen, idet arenaen ellers stod ubenyttet hen efter AGF’s afslutning på superliga-sæsonen med nederlaget etil Randers FC. Det fine græstæppe var SIF bedst til at udnytte – det blev til en knusende sejr på 7-1.

– Det var en kamp, hvor vi var rigtig skarpe på de små detaljer i spillet og dermed kom til at ligne et rigtigt godt fodboldhold. Relationerne var gode, men der var også plads til at drengene via et godt kollektiv kunne udfolde deres individuelle kvaliteter. Drengene skal have stor ros for kampen, det er lige præcis sådan et udtryk, som skal kendetegne os, lyder roserne fra træner Casper Røjkjær.

SIF kom ellers bagud efter fem minutter og kom generelt lidt sløjt igang. Men efter den tidlige AGF-føring stod der SIF på det hele. SIF var rigtig gode i presspillet, og AGF havde svært ved at spille sig fri. Samtidig var Røjkjærs drenge gode med bolden og kunne med lidt mere skarphed i de sidste afleveringer have scoret flere mål, end de tre, det blev til inden pausen.

I 2. halvleg dominerede SIF hele vejen igennem og spillede generelt med et rigtig solidt udtryk. Det gav storsejren på 7-1.

Næste opgave for U15-holdet er allerede i aften, torsdag, hvor AaB kommer på besøg på JYSK park. Der er kampstart kl. 18.30 og gratis adgang.

U15 Liga 1, 12. runde, torsdag 30. maj kl. 14.00 på Ceres Park i Århus:
AGF – Silkeborg IF 1-7 (1-3)
Mål for SIF: Lasse Kaihøj (2), Jonathan Pank, Frederik Nedergaard Jensen, Asbjørn Bøndergaard, Noah Sonne Kargo, Magnus Bøttker.