3. september 2022

Stolt af præstationen

Joel Felix var ærgerlig efter fredagens nederlag på 1-0 i Parken, hvor han ellers leverede en stærk indsats over for FCKs stjerneoffensiv.

– Det er et ærgerligt resultat, for jeg synes, at det var en lige kamp, hvor vi flere gange formåede at spille os igennem FCKs pres. Vi havde ikke mange chancer, men vi havde alligevel de chancer, der skulle til for at score. Vi leverede en god præstation, og selv om FCK gerne ville stå højt på banen og presse os, var vi komfortable i store perioder af kampen – vi manglede kun lige det sidste, som kunne skaffe os et brugbart resultat, lagde Joel Felix ud, inden han kommenterede på FCKs nyindkøbte Andreas Cornelius, som er en mundfuld for de fleste forsvarsspillere, men som Felix selv havde godt styr på i løbet af kampen.

– Vi havde selvfølgelig fokuseret på Cornelius op til kampen, hvor vi især havde haft fokus på at markere ham tæt i opspillet og på standardsituationer, hvor han er rigtig farlig. Han bringer power og aggressivitet ind i et hold, og det skulle vi forsøge at kontrollere i dag, hvilket jeg også synes, at vi formåede ret godt, pointerede Felix.

Endeligt måtte han fortælle, hvordan han selv synes, at han leverede i dagens kamp, efter lidt kritik i de seneste kampe.

– Det er selvfølgelig fint, at jeg selv leverede en god præstation, men i sidste ende er det resultatet, der betyder noget, og som er det vigtigste – det er det, der præger mig mest lige her efter kampen. Når det er sagt, var det rart at levere en præstation, som jeg kunne være stolt af, efter et par kampe, hvor det har været lidt svært for både mig og for holdet. Men det var ikke kun mig, der gjorde det godt i dag – det var hele holdet, der gjorde det svært for FCK og Cornelius. Både jeg og holdet skal bygge videre på præstationen i dag, for den kan vi langt hen ad vejen være stolte af, afsluttede en stadig ærgerlig Felix.

 

 

 

 

Interview: Anders Mathiasen

 

 

.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen