3. september 2022

To gode hold, der mødte hinanden

Stefán Teitur Thórdarson var på trods af fredagens 1-0 nederlag til FC København langt hen ad vejen tilfreds med præstationen.

SIFs islænding mente, at præstationen fra gæsterne i Parken var væsentligt bedre end sidste rundes nederlag til OB.

– Det var en meget lige kamp, hvor det var to rigtig gode hold, som mødte hinanden – for den neutrale seer må det have været en god kamp at se. Derudover er jeg selvfølgelig skuffet over, at vi ikke får point med hjem i dag, for det havde vi fortjent. Vi havde styr på FCKs pres og spillede fint på mange tidspunkter, men ind imellem smed vi nogle farlige bolde væk, som gav FCK et par store chancer, og det skal vi naturligvis fjerne fra vores spil. I sidste runde spillede vi ikke ret godt mod OB, men vi steppede op i dag og leverede en god præstation – desværre var det ikke nok, lagde Thórdarson ud, inden han uddybede, hvordan holdet havde forbedret sig i forhold til nederlaget til OB forleden.

– I forhold til kampen mod OB forleden, havde vi mere fart i vores spil i dag og spillede på førstegangsberøringer, hvilket klæder vores spil rigtig meget. Vi var mere bevægelige i angrebet og på midtbanen i dag, og derfor er det også ekstra skuffende og ærgerligt, at vi ikke kunne få point med fra kampen, for spillet var til det. Men i sidste ende kan man spille en rigtig god kamp i Parken, og alligevel er det ikke sikkert, at man får point med hjem, uddybede den arbejdsomme midtbanemand, inden han kiggede frem mod torsdagens første Conference League-kamp på udebane mod Anderlecht.

– Det bliver en stor og spændende oplevelse. For mange for os i truppen er det vores første europæiske gruppespilskamp nogensinde, og at vi starter mod så stort et hold som Anderlecht er ekstra fedt. Vi tror selvfølgelig på, at vi kan udrette noget dernede, og overordnet set bliver det bare en superfed oplevelse, afsluttede Stefán Teitur Thórdarson.

 

Interview: Anders Mathiasen

 

 

.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen