26. oktober 2018

Stephan P.: Tre point en nødvendighed

Stephan P.: Tre point en nødvendighed

Stephan Petersen oplever stor succes på SIF-holdet i øjeblikket. Inden søndagens hjemmekamp understreger han, hvor vigtig kampen mod Hvidovre er.

Til søndagens kamp er Stephan Petersen kampprofil i kampfolderen GO’ KAMP. I den forbindelse understreger han kampens vigtighed – stillingen i toppen af NordicBet Ligaen er tæt i feltet efter Viborg, der med sejren over Fredericia torsdag aften (2-1 til Viborg på Monjasa Park) nu er seks point foran en trio bestående af SIF, HB Køge og Fredericia.

Her er Stephan Petersens ord fra kampfolderen GO’ KAMP:

Mine forventninger til søndagens kamp:

Vi må forvente at være mest i boldbesiddelse, selv om jeg synes at Hvidovre i vores kamp derovre i september viste sig som et rigtig fint fodboldhold. Selv om vi vandt kampen 4-2, havde vi det svært undervejs, og vi må ikke lade os presse langt tilbage på banen, som det skete, da Hvidovre bragte sig på 2-1 derovre.

Min rolle i kampen:

Som altid er det en af mine opgaver at skabe offensive åbninger fra min position på kanten. Det kan både være med indlæg eller med afslutninger. Det er vigtigt, at jeg får udnyttet min fart til at skabe muligheder.

Mine drømme om kampen:

Kampen i toppen af rækken er tæt. Heldigvis er vi med en god og lang periode blevet en del af den kamp. Skal vi hænge på, er tre point en nødvendighed.

Se GO’ KAMP i sin helhed her eller få den ved indgangene på JYSK park søndag.

Køb billet til SIF-Hvidovre søndag kl. 13.45 her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen