26. oktober 2018

Fortjent sejr til U13

Fortjent sejr til U13

SIF’s U13-drenge vandt for første gang siden turneringen blev brudt op. Torsdag aften blev det 5-2 over HOG Hinnerup.

Efter uafgjort mod Ringkøbing i seneste runde fortsatte SIF’s U13 drenge torsdag aften med at sætte point ind på kontoen. Hjemme på kunstgræsbanen på Søholt blev det til en sejr på 5-2 over HOG Hinnerup.

– Jeg synes vi møder en dygtig modstander, men takket være en god præstation fra alle mand, så vinder vi i dag. På det mentale er vi steppet markant op, og derfor er det en mere end godkendt præstation i dag. Der er stadig nogle dårlige vaner, som skal rettes til hos den enkelte, så vi har stadig nogle huller, men de skal nok blive rettet til, siger U13-træner Nicolaj Bækgaard om sejren og fremhæver Asger Bonner og Bertram Binggeli som SIF’s bedste.

SIF-drengene leverde generelt en god kamp, hvor de specielt i første halvleg ramte et højt niveau. SIF spillede i et fint tempo og holdt bolden centralt mellem modstanderens kæder., drengene søgte de rigtige bolde og skabte mange chancer.

Kampen i tal:
U13 Liga 1A, 4. runde, 2. halvdel, torsdag 25. oktober kl. 19.00 på Søholts kunstgræsbane:
Silkeborg IF – HOG Hinnerup 5-2 (2-1)
Målscorere for SIF: Marcus Vedel Eriksen (2), Magnus Morgenstern Rasmussen, Malthe Boris Tagmos og Tobias Frank Sørensen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen