26. oktober 2018

“Det er voldsomt sparket ind”

“Det er voldsomt sparket ind”

Vi satte Ronnie Schwartz ned til en snak om mål, jubelscener og den første tid i Silkeborg IF.

Det var den ene frække afslutning efter den anden. Ronnie Schwartz’ startdebut i NordicBet Ligaen er ikke sådan lige at glemme. Med to mål, hvoraf det sidste var fra midten af banen, slog “Plaffeministeren” for alvor sit navn fast i dansk fodbold igen.

– For mig og for enhver angriber, så handler det om at score mål. Og kunne få lov til at starte hurtig, er altid godt for selvtilliden, fortæller Ronnie Schwartz, som har scoret mål fra straffesparkspletten, i feltet og udenfor feltet for SIF.

– Jeg har altid fundet det mega sjovt at træne mit skud på forskellige måder. Jeg skyder sjældent med vristen, for det kan jeg ikke. Min inderside stoler jeg meget på, fortæller Ronnie Schwartz, mens han genser nogle af målene fra denne sæson.

– Det er voldsomt sparket ind, lyder det fra SIF-topscoreren, da han ser 1-0 scoringen fra kampen mod FC Helsingør.

På søndag venter Hvidovre så igen for Silkeborg IF og Ronnie Schwartz. Lad os da bare håbe, at “Plaffeministeren” er i samme humør som sidst. Køb din billet til kampen her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen