27. oktober 2018

Bliv klædt på til søndagens kamp

Bliv klædt på til søndagens kamp her

Søndag kl. 13.45 mødes SIF og Hvidovre på JYSK park. Her har du praktisk info og nyttig viden inden du skal til kamp

Nyttig viden inden søndagens kamp på JYSK park:

  • SIF har stillet 1.000 billetter til kampen til rådighed for et projektforløb for 8.klasses-eleverne på Th. Langs Skole. Eleverne vil bl.a. stå for aktiviteter i Fanzonen foran Café Carlsberg i timerne op til kickoff kl. 13:45 – det kan du læse mere om her. Fanzonen åbner kl. 12.00.
  • SIF-shoppen og dørene ind til JYSK park åbner kl. 12:45.
  • Husk du sparer 20,- på billetten ved at købe den i forsalg – det kan du gøre her.
  • I klubbernes første møde tidligere på sæsonen vandt SIF 2-4 på udebane efter at have været bagud 2-1. Det var topscorer Ronnie Schwartz’s startdebut i NordicBet Ligaen, og han krydrede en stærk indsats med to scoringer.
  • Samlet har SIF og Hvidovre stået over for hinanden 20 gange, og de røde har hidtil haft et klart overtag gennem årene med 11 sejre, seks uafgjorte og blot tre nederlag. Det seneste nederlag var i 2007/08-sæsonen, hvor SIF ellers kom planmæssigt foran på en scoring af Steffen Ernemann i første halvleg, men det holdt desværre ikke hele vejen. Efter en time udlignede den tidligere SIF-angriber, Anders Clausen, for sjællænderne og i kampens overtid sikrede Ayoub Sørensen en sjælden Hvidovre-sejr.

Se højdepunkterne fra sæsonens første møde mellem SIF og Hvidovre:

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen