28. november 2018

Stephan P. scorede årets mål i SIF

Stephan P. scorede årets mål i SIF

Et pragtmål mod Viborg den 21. oktober af Stephan Petersen blev tirsdag aften kåret som Årets Mål i SIF 2018 med næsten en tredjedel af de afgivne stemmer.

Et par træk ind i banen og et højreben, der lynede. Bolden tog i en  bue retning mod fjerneste hjørne og klinede sig ind i netmaskerne. Et vidunderligt mål scoret af Stephan Petersen i det 21. minut af SIF’s kamp mod Viborg søndag 21. oktober. Målet blev tirsdag aften kåret som Årets Bedste i SIF, da klubben afholdt sin traditionsrige julefrokost for sponsorerne i Eniig Loungen på JYSK park.

Af de otte mål, sponsorer og tilhængere kunne vælge imellem i afstemningen, opnåede Stephan Petersens mål næsten en tredjedel af stemmerne, i alt 28,7 procent. Med hæderen som manden bag Årets Mål fulgte en  BeoPlay P6 blutooth højtaler til en værdi af 3.000 kr. doneret af Bang & Olufsen Silkeborg A/S. Indehaver Heino Østergaard overrakte Stephan Petersen gaven på scenen i Eniig Loungen til stort bifald fra de omkring 450 sponsorer, der var samlet omkring julebuffeten.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen