28. november 2018

Lars Lilholt gav Mads Emil Madsen råd om mål-jubel

Lars Lilholt gav Mads Emil Madsen råd om mål-jubel

Efter mini-koncert af Lars Lilholt Band ved SIF’s sponsor-julefrokost tirsdag aften overrakte Mads Emil Madsen sine spillertrøjer til Lars Lilholt.

Mads Emil Madsen har hele sæsonen løbet rundt med Lars Lilholt Band på ryggen. Historien om den populære musiker og hans bands sponsorat af SIF’s midtbanespiller er en af de gode fortællinger om et tilhørsforhold mellem sponsor og spiller. Lars Lilholt har i sin tid været træner for Mads Emil Madsen, da han spillede fodbold i Gl. Rye IF, og musikerens søn er en af Mads Emil Madsens gode venner fra barndommen.

Tirsdag aften fik Lars Lilholt overrakt Mads Emil’s spilletrøjer fra det forgangne år som en gestus, alle SuperSponsorerne nyder godt af. Overrækkelsen til Lars Lilholt skete umiddelbart efter at Lars Lilholt Band havde givet en mini-koncert på omkring 40 minutter som en del af oplevelsen for de 450 sponsorer, der var samlet i Eniig Loungen på JYSK park tirsdag aften.

Og Lars Lilholt havde en lille opfordring med til Mads Emil Madsen, som han afleverede fra scenen:

– Når du nu scorer dit første mål, så løb ud mod det nærmeste tv-kamera, vend ryggen til og peg på dit rygsponsorat, lød opfordringen fra Lars Lilholt, der blev fulgt op af latter go klapsalver fra forsamlingen.

Alle SuperSponsorer modtog trøjer fra en af de spillere, de i 2018 har været sponsor for. Ud over Lars Lilholt var der trøjer til:

Dennis Flinta overrakte trøjer til OL Beslag A/S
Frederik Møller overrakte trøjer til Silkeborg Slagteren
Simon Jakobsen overrakte trøjer til Funderholme Smedie
Shkodran Maholli overrakte trøjer til Jørgen Friis Poulsen A/S
Peter Friis overrakte trøjer til Kølegruppen
Michael Hansen overrakte trøjer til Dansand
Ronnie Schwartz overrakte trøjer til Tal og Tanker

Også Nordisk Company/Yeti og Maki A/S har været SuperSponsorer i 2018, men havde ikke mulighed for at være til stede tirsdag aften.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen