26. april 2022

Sonne på rundens hold

Oliver Sonne spillede en så fornem kamp på højre backen i søndagens kamp i Aalborg, at han er udvalgt til rundens hold hos TV3Sport.

For en gangs skyld var der kun fundet plads til en enkelt Silkeborg IF-spiller på rundens hold hos TV3Sport.

Det var til gengæld Oliver Sonne, som med største selvfølgelighed tog pladsen som højre back og leverede en fornem præstation, som endda blev krydret med både bolderobring og assist til SIFs føringsmål.

Det er første gang i sæsonen, at Sonne er med på rundens hold hos TV3Sport.

– Jeg er supertilfreds med min indsats i dag, og jeg er selvfølgelig glad for, at jeg får en assist med oveni. Jeg træder til og viser mig frem, når jeg får muligheden, og det er jeg glad for, at jeg fik i dag, sagde Sonne efter kampen.

Se hele holdet her på TV3Sports hjemmeside.

 

 

 

 

.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen