26. april 2022

”Silkeborg er pissegode”

Der var pæne (bande)ord i Silkeborg IFs retning efter kampen fra søndagens nordjyske modstandere, AaB.

SIF vandt søndag med 2-1 i Aalborg, og det afstedkom et par rosende ord fra nordjydernes cheftræner Lars Friis og AaB-spilleren Jakob Ahlmann.

– Det kan man kun tage hatten af for. Det er et vanvittigt godt stykke arbejde. Nogle dygtige spillere også. Kent har formået at sætte et koncept sammen dernede, som fungerer og passer godt til mange af deres spillere og deres kompetencer. Det er eddermame stærkt, det de har leveret indtil nu i den her sæson. Det er jo fuldt fortjent, at de ligger, som de gør, siger Ahlmann ifølge bold.dk.

Også cheftræner Lars Friis letter på hatten for SIFerne.

– Det er en plageånd for Superligaen. Silkeborg er pissegode, og det er ikke, fordi vi tabte til dem her og har tabt til dem de sidste to gange. Det har ikke noget med det at gøre, for de er pissegode. Det er ligegyldigt, hvem de møder, så fucker de rundt med dem, sagde Lars Friis efter kampen.

Billedet er fra SIF-AaB på JYSK park i august 2021. Den kamp endte 0-0 – siden har de to klubber mødt hinanden to gange i Aalborg, hvor SIF har vundet med hhv. 4-1 og 2-1. På mandag den 2. maj mødes klubberne for fjerde og sidste gang i sæsonen – det sker klokken 19.00 på JYSK park.

Køb billetter til kampen her og se, om SIF igen er “pissegode”, “fucker rundt med dem” og er “en plageånd for Superligaen”…!

 

 

 

 

.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Europa League kvalifikation

Torsdag d. 25.07. kl. 19.00
Scroll til toppen