26. april 2022

Simon Stüker på traineekontrakt

Lørdag fyldte Simon Stüker 15 år, og det blev fejret med en traineekontakt med Silkeborg IF til den dynamiske backspiller.

Lørdag den 23. april var en stor dag for Simon Stüker. Ikke nok med, at han fyldte 15 år – han underskrev også en traineeaftale med Silkeborg IF.

– Simon er en lokal dreng, som har været i vores regi i mange år – og har været en af de toneangivende spillere for os i de senere år. Han spiller fortrinsvis på højre back-positionen og har et stort drive for at komme frem til indlæg eller andre chancer. Simon er begunstiget af stor power og fart – og har derfor gode forudsætninger, som han også formår at omsætte i kamp. Simon har derfor en stor andel i, at vores U15-hold har klaret sig så godt. Han er meget ambitiøs omkring sin fodbold og derfor ivrig efter at lære – så hans indsats er med til at løfte vores træningsmiljø. Han deltager også i de DBU-samlinger, som der har været – og kæmper nu her om at deltage i de første landskampe, som spilles efter sommerferien, siger talentchef Peter Christian Hansen.

Simon Stüker, der er søn af SIFs sportschef Jesper Stüker, glæder sig til at fortsætte udviklingen i Silkeborg IF.

– Jeg er meget glad og stolt, for det har været et stort mål for mig at komme på en traineeaftale i SIF. Det har faktisk været lidt af en drengedrøm, så det er dejligt at kunne sætte flueben på den ambition og nu kunne sætte nye. På sigt er det målet at slå igennem til førsteholdet og få kampe på førsteholdet, men i første omgang handler det selvfølgelig om at fortsætte udviklingen i et rigtig godt miljø med dygtige trænere og holdkammerater, lyder det fra den dynamiske højreback.

Simon Stüker spiller på SIFs U15 liga-hold og går i 8. klasse på Sølystskolens Talent Team.

 

 

 

 

.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen