25. april 2022

“Det blev en vild kamp”

Umiddelbart efter søndagens hårdt-tilkæmpede sejr mod AaB kommenterede henholdsvis Oliver Sonne og målscorer Anders Klynge på dagens kamp.

Oliver Sonne var tilbage i startopstillingen, da SIF søndag hev alle tre point med hjem fra Aalborg.

– Det blev en vild og rodet kamp. Vi vidste fra start, at det var to hold, der gerne vil have bolden, men alligevel blev det en rodet kamp. Jeg ved ikke, om det var banen, der gjorde kampen rodet, eller om det var os spillere, der ikke ramte niveauet. Men det er fedt at vinde sådan en kamp, hvor vi ikke spiller godt, men skal kæmpe for sejren, lagde Oliver Sonne ud.

– Der blev helt afgjort sunget lidt højere i omklædningsrummet. Før kampen vidste vi, hvor vigtig den var, og hvor vigtigt det ville være at vinde den. Alle point gælder nu, og når man får alle tre point, betyder det endnu mere. Der blev skrålet højt og tydeligt med.

Til sidst blev det til en kommentar på Oliver Sonnes egen indsats, som blev krydret med en assist til kampens første mål.

– Jeg er supertilfreds med min indsats i dag, og jeg er selvfølgelig glad for, at jeg får en assist med oveni. Jeg træder til og viser mig frem, når jeg får muligheden, og det er jeg glad for, at jeg fik i dag, afsluttede en tydeligt glad Oliver Sonne.

Herefter var det midtbanedynamoen Anders Klynge, der oveni en god præstation fik scoret sit første sæsonmål.

– I slutningen af 1. halvleg og starten af 2. halvleg fik vi bedre styr på spillet. Det betød meget, at vi fik scoret til 2-1, for det gav os ro på bolden, og så var det først til sidst, at det blev lidt for hektisk. Der er sket meget med AaB, siden vi sidst mødte dem. De startede med mange gode boldspillere på banen, så vi vidste, at det var en hård kamp, der ventede os.

Anders Klynge kommenterede naturligvis også på sit mål til 1-2, som var midtbanedynamoens første sæsonmål.

– Det er altid dejligt at få scoret, og når det ikke er så tit, det sker, er det endnu mere tilfredsstillende at få puttet den ind. Derudover betyder det selvfølgelig endnu mere, fordi det gav os sejren i sidste ende. Det handler stadig om at tage en kamp ad gangen, for det her mesterskabsspil er vanvittigt tæt – det kunne man også se i dag. Det er marginaler, der afgør kampene. Overordnet set handler det om at tage kampene, som de kommer, og så til sidst se, hvad det kan række til – det er en spændende tid med nogle spændende kampe, sluttede matchvinderen.

Interviews: Anders Mathiasen

 

 

 

 

.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen