25. april 2022

Flot sejr til U15 i Farum

Lige som 3F Superliga-holdet har SIFs U15 vundet fire kampe i træk. Det gik ud over førerholdet FCN i weekenden, men til gengæld tabte U19 i Farum. Læs nyt fra ungdomseliten her.

U19: FCN – SIF 5-2 (3-1)
Mål SIF: Asbjørn Bøndergaard og Niclas Pedersen

– Vi fik en god start, da Asbjørn Bøndergaard scorede efter 4 minutter på et veludført hjørnespark. Derefter tog FCN over på spillet, og vi havde svært ved at sætte vores pres, samtidig med at vi for ofte smed boldene væk hurtigt, når vi erobrede den. De scorede efter både 25 og 27 minutter på henholdsvis et indlæg på bagerste stolpe og en stikning i dybden, og inden pausen gjorde de det også til 3-1 på et direkte frispark. Efter pausen var det stadig FCN med mest boldbesiddelse, og måske meget naturligt scorede de yderligere to gange på situationer, hvor vi forsvarede dårligt og lavede en stor opspilsfejl. Niclas pyntede på resultatet med 10 minutter igen på straffe, og vi havde faktisk muligheder for at score yderligere. Jeg synes ikke, at vi spillede op til vores bedste i dag, men indsatsen overordnet var i orden. Vi skal forbedre vores 1 mod 1 defensive dueller og samtidig blive bedre til at forsvare os sammen. Sidst, men ikke mindst, var der i dag også rum til forbedringer i vores omgang med bolden. Næste weekend møder vi Lyngby hjemme på JYSK Park, siger U19 cheftræner Jesper Mikkelsen.

Hele kampen kan ses på Youtube her.

 

U17: FCN – SIF 2-2 (2-0)
Mål SIF: Sebastian Biller Mikkelsen og Oskar Juhl Steinicke

– Vi startede kampen godt og var stærke i vores positioner og kombinationsspil, men alligevel var det FCN, der fik scoret til 1-0 via en omstilling – og desværre fik de også scoret lige inden pausen til 2-0, hvilket jeg ikke synes var helt fair set ud fra spil og chancer. Derfor fortsatte vi med meget af det samme i 2. halvleg og fik bedre lukket ned for omstillinger imod. Derfor var det også fortjent, da Biller først lavede et flot solomål og Oskar Steinicke efterfølgende scorede efter forarbejde af Sofus til 2-2. Jeg synes, at vi spillede med et godt udtryk og dominerede på bolden. Vi kunne dog godt have udnyttet den meget possession til at være blevet farligere og være kommet endnu mere bagved ved FCN, men lidt for ofte blev det til afslutninger fra distancen. FCN vandt den efterfølgende straffesparkskonkurrence og nappede 2 point, og vi måtte tage til takke med et enkelt. Næste opgave er lørdag klokken 15.30 hjemme på JYSK park, siger U17-cheftræner Casper Røjkjær.

 

U15: FCN – SIF 1-2 (0-1)
Mål SIF: Simon Thanning og William Faber

– Vi startede kampen godt, men mødte lidt udfordringer i vores opbygningsspil, da FCN undervejs ændrede deres pres. Efter 20 minutter brød vi dog godt igennem i højre side, da Simon Thanning scorede på en vinkelafslutning efter en god kombination med Sebastian Christoffersen. Herefter var FCN meget på bolden, men vi forsvarede godt over for deres mange diagonalbolde, og de blev aldrig rigtigt farlige. I 2. halvleg var billedet det samme, men vi lykkedes oftere med at spille igennem deres kæder og havde tilløb til flere gode chancer. FCN var stærke på bolden, og vi havde svært ved at stjæle den i det høje pres. Til gengæld forsvarede vi igen godt i egen zone og halvvejs gennem 2. halvleg kunne William Faber udbygge føringen, da Mads Henriksen kom først på et nedfald efter en standard, hvor han holdt liv i angrebet og med en løftet bold fandt William Faber tæt under mål. FCN reducerede til allersidst, men vi holdt stand, og selv om boldbesiddelsen var klart i deres favør, så lavede vi de største chancer og havde også et par rigtigt store muligheder for at komme på 3-0. Det var sejt kæmpet af drengene og stærkt at hente en sejr over det suveræne førerhold, som udover denne kun har tabt en enkelt kamp i sæsonen. Vi har ramt et flot niveau den seneste periode, og det var fjerde sejr på stribe i U15-ligaen, hvor vi med sejren holdt fast i 3.-pladsen. Næste lørdag venter Lyngby hjemme på Søholt. Her glæder vi os til at tage revanche, da vi for en lille måned siden led et ærgerligt nederlag derovre med en scoring imod i overtiden. Vores eneste nederlag i foråret, så det sigter vi mod at revanchere, lyder det fra U15-træner Peter Ager.

 

U13: VRI – SIF 0-4 (0-1)
Mål SIF: Ludvig Andersen, Lucas Borg, Jibril Dezkam og Malthe Madsen

– Vi spillede i dag en rigtig fornuftig kamp, hvor vores fokus var opbygningsspillet og højt erobringsspil. Der blev lagt stor energi fra start i vores første pres, som tvang modstanderen til at cleare mange bolde, og hvor de efter 20-25 minutter gik over til lange udspark fra keeperen. Derefter skulle vi lige forholde os til at falde lidt mere, men generelt godkendt. Jeg synes, at vores opbygningsspil blev spillet med stort mod, trods en modstander, der i starten tillod os at spille ud, til at gå over til mand/mand. Derefter begyndte de bageste at spille over vores første opbygningsled (central midtbane), til at spille op til vores angriber, som stod mand/mand oppe på midten. Det gav os nogle fine chancer, som vi også udnyttede i 2. halvleg. Derudover synes jeg, at vi er blevet bedre til at vende spillet hen over midten, hvor vi herefter får vores backs mere i spil via overlap. Overall en ganske fornuftig og fin kamp fra vores side, som gav os en sikker 4-0 sejr, siger U13-cheftræner Nick Sønderskov Hansen.

 

 

 

.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen