6. januar 2023

Skandinavisk modstand i Alicante

Silkeborg IF har nu aftalt de to testkampe til den kommende træningslejr i Alicante, hvor Søhøjlandets Helte skal op imod IFK Norrköping og FK Bodø/Glimt.

Torsdag den 2. februar til søndag den 12. februar rejser SIF-truppen til sydspanske Alicante, hvor årets træningslejr afholdes. Her er der planlagt to træningskampe på Pinatar Arena, og det bliver begge mod skandinaviske modstandere.

Først gælder det den 4. februar IFK Norrköping, der er 13-dobbelte svenske mestre og sluttede den netop overstående Allsvenskan-sæson på en 12.-plads. Holdet er i øvrigt ledet af danske Glen Riddersholm.

9. februar er modstanderen de dobbelte norske mestre fra FK Bodö/Glimt, som netop har vundet sølv i Eliteserien – og i de seneste år har begejstret på både den hjemlige og europæiske scene.

Inden træningslejren er der planlagt tre træningskampe hjemme på JYSK park. Først den 19. januar mod de midtjyske naboer fra Viborg FF, der gæster JYSK park klokken 12.00.

To dage senere, den 21. januar, kommer Vendsyssel FF, der overvintrer på fjerdepladsen i NordicBet Ligaen, på besøg klokken 13.00, hvor holdene mødes i 2×45 + 30 minutter.

31. januar lægger pokaldræberne og topholdet fra 2. division, Aarhus Fremad, vejen forbi JYSK park i en træningskamp, der fløjtes i gang klokken 17.00.

Det skal tilføjes, at der kan forekomme ændringer i opstartsprogrammet.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen