28. juni 2018

Silkeborg-restauratør: Bak op om SIF

Silkeborg-restauratør: Bak op om SIF

Hotel Dania, Brasserie Underhuset og Hotel Himmelbjerget forlænger sin TopPartner-aftale i Silkeborg IF med to år. ”Vigtigt at bakke op om fodbolden i byen,” siger restauratør Bent Jørgensen.

Endnu en TopPartner i Silkeborg IF har forlænget sin aftale med klubben. I mere end 20 år har Hotel Dania, Brasserie Underhuset samt Hotel Himmelbjerget bakket byens fodboldklub op økonomisk, og det ændres der ikke på, selv om SIF i den kommende sæson spiller i næstbedste række. TopPartner-sponsoratet er forlænget med to år.

– Vi bakker fuldt og helt op om klubbens mission om hurtig tilbagevenden til Superligaen. Dania, Underhuset og Hotel Himmelbjerget er en del af Søhøjlandets turist-tilbud, og for os er det vigtigt, at Silkeborg er på landkortet – hele året. Det giver flere overnatninger og flere gæster i brasseriet. Og så er det generelt vigtigt for byens erhvervsliv og turisme, at vi som by og område er synlige, og her er fodbolden en fantastisk ambassadør, siger Bent Jørgensen, direktør for Brasserie Underhuset.

– Derfor er det vigtigt, at erhvervslivet bakker op om topfodbolden i byen, tilføjer han.

Smagen af Silkeborg
Både hotellerne på Himmelbjerget og Torvet i Silkeborg samt brasseriet, der også er placeret på byens centrale plads, er ejet og drevet af familien Jørgensen.
Underhuset er indbegrebet af smagen af Silkeborg. Siden 1966 har familien Jørgensen budt på kulinarisk kvalitet på byens ældste brasserie. Rødderne stikker dog endnu dybere. Hotel Dania’s historie skriver sig hele 170 år tilbage, da hotellet første gang slog dørene op for overnattende og spisende gæster. Det er en mærkedag, som fejres i løbet af efteråret.

– Ting kommer ikke af sig selv i en by af Silkeborgs størrelse. Vi vil gerne være med til at brande Silkeborg som en dejlig by både at bo i og besøge. Det gør vi selvfølelig gennem vores egen markedsføring, men det er også vigtigt, at vi som en del af byens erhvervsliv bakker nogle af byens brandingmæssige fyrtårne op. Og sådan et fyrtårn er Silkeborg IF, siger Bent Jørgensen.

En del af byens dna
I SIF er adm. direktør Kent Madsen glad for opbakningen fra den mangeårige TopPartner i klubben.

– Hotel Dania, Brasserie Underhuset og Hotel Himmelbjerget er jo en del af byens og områdets dna. Jeg er rigtig glad for, at familien Jørgensen ser SIF om et fyrtårn i brandingen af byen. På samme måde ser vi på Dania, Underhuset og Hotel Himmelbjerget. Silkeborg ville ikke være det samme uden, og derfor er jeg glad for, at vi kan bruge hinanden i arbejdet med at brande Silkeborg og Søhøjlandet, siger SIF-direktøren.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen