27. juli 2019

Silkeborg IF Invest A/S opjusterer forventningerne

Silkeborg IF Invest A/S opjusterer forventningerne

FC Københavns forventede salg af Robert Skov har fået Silkeborg IF Invest A/S til at meddele en opjustering af årets resultat til Københavns Fondsbørs.

Silkeborg IF Invest A/S har lørdag eftermiddag sendt en meddelelse til Københavns Fondsbørs, hvori selskabet opjusterer forventningerne til årets resultat fra et niveau på minus 5 mio. kr. til plus 5 mio. kr., så det nu lyder på et niveau fra plus 5-10 mio. kr. Baggrunden er FC Københavns forventede salg af Robert Skov til den tyske Bundesligaklub Hoffenheim.

– Den danske klub, F. C. København, har i dag meddelt dattervirksomheden Silkeborg IF A/S om salg af kontraktrettigheden på Robert Skov til den tyske klub TSG 1899 Hoffenheim. F. C. København har endvidere oplyst, at kontrakten indeholder enkelte forbehold, som alle forventes opfyldt. Dattervirksomheden Silkeborg IF A/S er berettiget til at modtage dels en andel af transfersummen og dels en andel af de såkaldte solidaritetsmidler jf. FIFAs gældene regler, hedder det i selskabsmeddelelsen, der fortsætter:

– Ved opfyldelse af betingelserne opjusteres selskabets resultatforventning for 2019 til et resultat før eventuel dagsværdiregulering af investeringsejendomme og før skat til et overskud på 5-10 mio. kr. mod tidligere -5 til +5 mio. kr. jf. fondsbørsmeddelelse nr. 1 af 22. marts 2019.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen