28. juli 2019

Lesniak inden mødet med gamle venner: Handler kun om holdet

Lesniak inden mødet med gamle venner: Handler kun om holdet

Filip Lesniak vender mandag tilbage til sin gamle hjemmebane i Aalborg. Den tidligere AaB-spiller spår SIF gode chancer for point i det nordjyske.

Filip Lesniak blev kort før sæsonstarten udlejet til Silkeborg IF fra AaB. Det skete efter en længere periode, hvor slovakken havde svært ved at få regelmæssig spilletid i det nordjyske. Mandag vender han så tilbage til sin tidligere hjemmebane, når SIF i denne rundes mandagskamp møder AaB.

– Det bliver en speciel kamp. Men jeg forsøger at tage den bare som endnu en kamp på vejen, og vil forsøge at gøre det så godt som muligt, fortæller Lesniak, som i sin første sæson for AaB spillede fast fra start. I den seneste sæson blev det dog blot til otte kampe i Superligaen for midtbanespilleren.

Mandag aften får han så måske muligheden for at vise sig frem foran tilskuerne på Aalborg Portland Park, hvis han kommer på banen mod AaB. Det er dog ikke den personlige hævn, som fylder noget for slovakken.

– Jeg vil virkelig bare gerne hjælpe holdet til at få succes, og så tænker jeg ikke så meget over modstanderen. Hvis vi følger den plan, som vores træner har lagt i denne her uge, så synes jeg, at vi står med gode chancer for at få noget ud af den her kamp, fortæller Filip Lesniak, hvis lejeaftale med SIF udløber næste sommer, hvor kontrakten med AaB også udløber.

Kampen mod AaB fløjtes i gang mandag aften kl. 19.00. Kampen kan ses på TV3 Sport med optakt fra kl. 18.15.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen