3. juli 2019

Sikker sejr i anden testkamp

SIF spillede onsdag eftermiddag sin anden testkamp og fik også sin anden sejr, da Vendsyssel var på besøg på JYSK park. I lørdags blev Vejle besejret med 3-1, og i onsdagens kamp blev det 3-0 over vendelboerne, der som Vejle er nedrykker fra Superligaen. Ganske som i Vejle var det Oliver Haurits, der sluttede målscoringen af, da han to minutter før tid gjorde det til 3-0.

For to dage siden skiftede Nicolai Vallys fra Roskilde til SIF, og der blev knyttet næver, da han i sin uofficielle debutkamp allerede i det syvende minut bragte sin nye klub foran med 1-0.

Skud på overliggeren fra VFF – og 1-0
Kampen var ikke mange minutter gammel, før gæsterne fra Vendsyssel bød ind med kampens første store tilbud, da Jeppe Svenningsen sendte bolden på overliggeren. Det lod hjemmeholdet sig dog ikke gå på af, for bare et par minutter senere lå bolden i nettet i den modsatte ende, da SIFs nye mand, Nicolai Vallys, fik bolden på kanten af feltet og uden betænkningstid sparkede den ind til 1-0.

Hjemmeholdet fik efter føringsmålet sat sig godt på kampen, og det blev da også til nogle gode angreb, hvor Vallys igen fik vist sig frem med et forsøg efter frispark lige uden for feltet. Skuddet blev dog rettet af og gik til hjørne. Kort efter sendte samme Vallys med en stikning Marc Rochester af sted i frit løb mod mål, men det sidste træk blev for langt, og forsøget løb ud i sandet.

2-0 ved Okkels inden pausen
Overvægten i spillet blev cementeret to minutter før pausefløjt. Maholli fik sendt et hurtigt taget indkast af sted til Rochester, der fik leveret en fin assist til Jeppe Okkels, som med et godt og hårdt vristspark sendte bolden ind bag en sagesløs Victor Smedsrud, der er på prøve i Vendsyssel FF, hvorfor den tidligere SIF-målmand, Nicolai Flø, ikke spillede i dag.

Flere udskiftninger i 2. halvleg
Cheftræner Kent Nielsen skiftede i pausen ud på fire pladser og yderligere fem udskiftninger blev det til i løbet af de sidste 45 minutter. Kun Oscar Hedvall og Svenn Crone spillede alle 90 minutter.

Gode chancer til begge hold
I starten af første halvleg havde Vendsyssel FF et skud på oveliggeren, og gæsterne lagde også godt ud efter pausen og havde endda bolden i nettet, men målet blev annulleret for offside. Kort efter forsøgte de sig igen, denne gang med et hovedstød, som dog blev grebet sikkert af Hedvall.

Fra hjemmeholdets side blev det til gode forsøg fra bl.a. Maholli og Kaalund. Ronnie Scwartz, der heldigvis var klar igen efter knæproblemerne fra Vejle-kampen, kom ikke på måltavlen denne gang, men den farlige forward viste sit trademark frem, da han med et frækt lob forsøgte at overrumple vendelboernes målmand. Desværre gik forsøget lige over mål.

Flot afslutning
Vendsyssel FF havde i det sidste kvarter et par forsøg, men det, der ikke gik udenom, tog Hedvall sig af i vanlig sikker stil.

I stedet blev det SIF, der fik sat et flot punktum på kampen, da de to unge indskiftere, Oliver Haurits og Pelle Mattsson, i smukt sammenpil viste, hvordan tingene skal gøres. Efter et flot angreb kunne Mattsson spille Haurits fri, og målscoreren, der lukkede kampen i Vejle i lørdags med målet til 1-3, lukkede også onsdagens kamp af på bedste vis, da han sikkert gjorde det til 3-0.