3. juli 2019

Kent N. efter kampen mod Vendsyssel: Jeg er glad for, at vi vandt.

Kent N. efter kampen mod Vendsyssel: Jeg er glad for, at vi vandt.

Kent Nielsen udtrykte efter kampen mod Vendsyssel FF tilfredshed med forløbet – med visse forbehold.

– Det er godt, at vi får lavet tre mål og holder nullet, men når det så er sagt, så er vi også bevidste om, at var vi bedst i 1. halvleg.Vi har en periode fra omkring 10 minutter og så til måske 10 minutter før pausen, hvor vi rigtig stærke. Både defensivt og i særdeleshed offensivt laver vi mange gode ting, men hen imod slutningen af halvlegen overtager de noget, mens vi smider en masse bolde, men jeg kan ikke pege fingre af vores commitment til at kæmpe.

2. halvleg bliver meget en forsvarskamp, hvilket ikke var hensigten, men det blev det også i takt med, at der kom en del udskiftninger, og vi så har en tendens til at smide bolden rigtig meget. Når kampen så bliver sådan, er det godt, at vi ikke giver flere chancer væk, end vi gør – på trods af, at vi kommer til at forsvare os mere end ønsket – og vi er glade for, at vi vinder.

Kent Nielsen vil ikke rigtig ud med, hvor meget der kan udledes af de to første testkampe.

– Vi har brugt de to kampe til at få set alle, men på lørdag vil der nok være flere i startopstillingen med gode chancer for også at være med fra start mod Brøndby. Vi har et positivt problem i midterforsvaret. Simon (Jakobsen, red.) og Dennis (Flinta, red.) fik i dag lov at vise sig frem fra start og gør det også udmærket. Mod Trelleborg på lørdag vil der nok være 8-9 pladser tæt på startopstillingen. I dag synes jeg, at vores angribere arbejder hårdt for det, men vi må også være indstillet på, at vi kommer op i en række, hvor vi, uanset om vi vil det eller ej, kommer til at forsvare os, og det kræver, at alle er på – også lidt mere, end vi er vant til – og det er alle også, så det er positivt.

Cheftræneren har en klar filosofi omkring forsvarsspillet:

– Vi har mange, der gør det godt. Vi har et positivt problem med en del midtstoppere, der gør det godt. Jeg har altid sagt, at forsvarsspillere for mig er på banen for at forsvare. Det er deres primære opgave. De skal ikke lave finurlighederne, men kan de så lave nogle hurtige afleveringer frem til de rigtige spillere, der så kan lave tryllerierne, så er det næste prioritet, men først og fremmest drejer det sig om at forsvare.

På spørgsmålet om, hvorvidt han har fået det forventede ud af de to kampe, svarer Kent Nielsen:

– Der nogle ting, som vi er tydelige omkring, Vi har fået et klart billede i specielt vores omstillingsspil offensivt – der er vi stærke. Defensivt fik vi lagt lidt på med genpres-delen, altså det med at miste bolden højt oppe på banen, som vi har haft lidt fokus på. Jeg synes, at vi har fået noget godt ud af det med kollektivet, for som jeg sagde, så kommer vi til at bruge tid og kræfter på forsvarsdelen, og det skal vi gerne lykkes med som kollektiv. Alting har ikke siddet lige i skabet, men jeg synes, at vi har arbejdet som et hold og vi har fået nogle roller defineret – hvem gør hvad så alt i alt er det fint. Selvfølgelig havde jeg håbet på, at vi havde vundet de to kampe, men jeg havde ikke taget det for givet. Jeg er dog glad for, at det er lykkedes os at vinde både 3-1 og 3-0 mod hold, som er kommet fra et højere niveau, end vi har spillet på.

Kent Nielsen giver også lige de nye spillere et par ord med på vejen:

– Det er positivt, at Vallys kommer ind og viser, hvad han kan. Han er en kreativ spiller, og så vælger han også lige at score og er med i noget, der er lige ved at blive til noget mere. Han passer fint til den måde, vi spiller på. Kaalund får en halv time i dag og er også inde omkring det tekniske spil – han gør det fint. Emil Holten kunne måske have spillet lidt i dag, men jeg havde ikke behov for det, så jeg vil hellere vente, til han er helt klar.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen