4. juli 2019

Rutineret hollænder testes i SIF

Rutineret hollænder testes i SIF

Den hollandske midtbanespiller Erik Bakker prøvetræner på JYSK park i de kommende dage.

Endnu et nyt ansigt vil være til stede på JYSK park i forbindelse med SIF’s træning torsdag og de kommende dage. Den rutinerede hollandske midtbanespiller, Erik Bakker, er inviteret til prøvetræning hos Kent Nielsen.

Erik Bakker er 29 år og har i hele sin karriere spillet i Holland. Han har i den seneste sæson spillet i De Graafschap, der rykkede ud af Eredivisie, den bedste række, og han er derfor kontraktfri i øjeblikket. Erik Bakker er central midtbanespiller med stor erfaring. Han har spillet 119 kampe i Eredivisie og scoret 9 mål, mens det er blevet til 208 kampe og 41 mål i den næstbedste række, Keuken Kampioen Divisie.

Den 29-årige hollænder har fået sin fodboldopvækst i PEC Zwolle, hvor han også spillede i fire sæsoner på klubbens bedste hold (2007-11) i den næstbedste række. Siden rykkede han til Cambuur (2011-17), tilbage til Zwolle i en enkelt sæson inden opholdet i De Graafschap i seneste sæson.

SIF træner på JYSK park både torsdag og fredag formiddag, hvorefter sommerens sidste træningskamp venter lørdag på udebane i svenske Trelleborg.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 29.04. kl. 19.00
Scroll til toppen