3. juli 2019

Rutineret central-forsvar valgt til test-kamp

Rutineret central-forsvar valgt til test-kamp

Dennis Flinta og Simon Jakobsen starter inde i SIF’s centrale forsvar, når JYSK park kl. 13.00 lægger kunstgræs til testkampen SIF-Vendsyssel FF.

Der er samlet rutine fra i alt 586 førsteholdskampe i SIF’s centrale forsvar i eftermiddagens testkamp på JYSK park mod Vendsyssel FF. Cheftræner Kent Nielsen stiller med 28-årige Simon Jakobsen og 35-årige Dennis Flinta på de to midterste positioner i SIF’s fire-back kæde. De står for henholdsvis 216 og 375 førsteholdskampe for klubben.

Kent Nielsen har valgt at holde fast i formationen med to angribere, der i store dele af kampen i Vejle i lørdags fungerede godt. I dag er det Marc Rochester og Shkodran Maholli, der ligger helt fremme.

Der bliver samtidig uofficiel debut til SIF’s nye mand, Nicolai Vallys, der så sent som i mandags blev hentet ind fra Roskilde som sommerens første signing i SIF. Han starter på højrekanten på midtbanen.

Dermed ser SIF’s startopstilling mod Vendsyssel kl. 13.00 således ud:

Oscar Hedvall – Svenn Crone, Dennis Flinta, Simon Jakobsen, Anders Hagelskjær – Nicolai Vallys, Valance Nambishi, Mads Emil Madsen, Jeppe Okkels – Shkodran Maholli, Marc Rochester.

Derfor skal du til fodbold i dag:

  • Det er SIF’s eneste testkamp på hjemmebane inden premieren i Brøndby 14. juli.
  • Der er gratis adgang til kampen.
  • Det er muligt at købe øl, pølser og vand i forbindelse med kampen.
  • Ifølge vejrudsigten ser det lige nu ud til, at solen kigger frem i ny og næ under kampen, men ellers forventes der at være omkring 15 grader.
  • SIF-shoppen har åbent fra kl. 12:30 og frem til kampstart. Her er det blandt andet muligt at købe den nye SIF-trøje. Børnestørrelser koster 350,- og voksenstørrelser 400,-
  • Husk du kan købe sæsonkort til JYSK park i den kommende 3F Superliga-sæson på billet.silkeborgif.com – priser for voksne starter ved 700,-
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen