3. juli 2019

Rutineret central-forsvar valgt til test-kamp

Rutineret central-forsvar valgt til test-kamp

Dennis Flinta og Simon Jakobsen starter inde i SIF’s centrale forsvar, når JYSK park kl. 13.00 lægger kunstgræs til testkampen SIF-Vendsyssel FF.

Der er samlet rutine fra i alt 586 førsteholdskampe i SIF’s centrale forsvar i eftermiddagens testkamp på JYSK park mod Vendsyssel FF. Cheftræner Kent Nielsen stiller med 28-årige Simon Jakobsen og 35-årige Dennis Flinta på de to midterste positioner i SIF’s fire-back kæde. De står for henholdsvis 216 og 375 førsteholdskampe for klubben.

Kent Nielsen har valgt at holde fast i formationen med to angribere, der i store dele af kampen i Vejle i lørdags fungerede godt. I dag er det Marc Rochester og Shkodran Maholli, der ligger helt fremme.

Der bliver samtidig uofficiel debut til SIF’s nye mand, Nicolai Vallys, der så sent som i mandags blev hentet ind fra Roskilde som sommerens første signing i SIF. Han starter på højrekanten på midtbanen.

Dermed ser SIF’s startopstilling mod Vendsyssel kl. 13.00 således ud:

Oscar Hedvall – Svenn Crone, Dennis Flinta, Simon Jakobsen, Anders Hagelskjær – Nicolai Vallys, Valance Nambishi, Mads Emil Madsen, Jeppe Okkels – Shkodran Maholli, Marc Rochester.

Derfor skal du til fodbold i dag:

  • Det er SIF’s eneste testkamp på hjemmebane inden premieren i Brøndby 14. juli.
  • Der er gratis adgang til kampen.
  • Det er muligt at købe øl, pølser og vand i forbindelse med kampen.
  • Ifølge vejrudsigten ser det lige nu ud til, at solen kigger frem i ny og næ under kampen, men ellers forventes der at være omkring 15 grader.
  • SIF-shoppen har åbent fra kl. 12:30 og frem til kampstart. Her er det blandt andet muligt at købe den nye SIF-trøje. Børnestørrelser koster 350,- og voksenstørrelser 400,-
  • Husk du kan købe sæsonkort til JYSK park i den kommende 3F Superliga-sæson på billet.silkeborgif.com – priser for voksne starter ved 700,-
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Seneste nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 19.02. kl. 16.00
Scroll til toppen

Menu