3. juli 2019

Carstensen kåret som årets U19-talent

Carstensen kåret som årets U19-talent

Rasmus Carstensen er blevet tildelt prisen som Årets Spiller på U19-holdet. Også på U17, U15 og U14 er der kåret Årets Spiller.

Rasmus Carstensen fik sin debut på SIF’s bedste hold i foråret. Det er en af grundene til kåringen som Årets Spiller på U19-holdet. 

På de fire ældste ungdomselitehold er der blevet uddelt priser til Årets Spiller, og i den ældste årgang, U19, gik hæderen til Rasmus Carstensen, der i foråret er trådt ind i SIF’s førsteholdstrup. Han fik sin debut i marts, hvor han blev skiftet ind i en kamp mod Lyngby. Allerede runden efter fik han sin første startplads på daværende førsteholdstræner Michael Hansens mandskab. Det var i hjemmekampen mod HB Køge, som SIF vandt 4-2. Han fik spilletid i ialt 7 kampe i forårets kampagne, der som bekendt endte med oprykning, heraf var de tre i startopstillingen.

Rasmus Carstensen fremhæves desuden for at have haft et højt niveau i sine kampe på U19-holdet samtidig med at han er en spiller, der altid leverer en helhjertet indsats.

Anders Dahl årets U17-spiller

På U17-holdet, der sluttede en succesrig sæson med sølv i Ligaen og finaleplads i pokalfinalen, blev Anders Dahl kåret som Årets Spiller. I opnåelsen af de flotte resultater har Anders Dahl spillet en stor rolle.

– Andres er flittig, arbejder hårdt og går altid forrest til træning og i kamp. Han er vellidt blandt sine holdkammerater, trænere og ledere, og han lever i den grad op til at vise overskud, vilje og format. Fodboldmæssigt har han gennemgået en god personlig udvikling, og han har rykket sig betydeligt på samtlige af sine fokuspunkter, siger hans træner, Jesper Mikkelsen om baggrunden for kåringen.

Anders Dahl kåret som Årets Spiller på U17 Liga-holdet.

Lasse Kaihøj årets U15-spiller

Lasse Kaihøj kåret som Årets Spiller på U15-holdet.

Lasse Kaihøj tog sig af kåringen som Årets Spiller på U15-holdet.

– Lasse er Årets Spiller, fordi han i hele sæsonen har præsteret på et højt niveau med meget få udfald undervejs. Lasse gør sig på de offensive positioner, hvor han i efteråret mest spillede angriber, har han i foråret spillet mest på venstrekanten. Det er blevet til intet mindre end 36 mål og 13 oplæg i 34 kampe. Det må siges at være godkendt, lyder det fra hans træner, Casper Røjkjær, der også fremhæver Lasse Kaihøj for den udvikling, han har gennemgået.

Det har samtidig ført til udtagelse til DBU’s U15-samlinger, hvor han har gjort sig positivt bemærket. En skade betød, at han måtte trække sig ud af samlingen i juli, hvor det første U16-landshold i hans årgang blev udtaget.

Malthe Wallin årets U14-spiller

Endelig er Årets Spiller i U14-truppen også kåret. Her gik prisen til Malthe Wallin.

– Han har som anfører fungeret som en stærk leder og har sæsonen igennem spillet på et flot niveau primært som højre stopper. Han har bidraget til en god træningskultur og er altid træningsparat. Malthe har generelt vist en evne til at dygtiggøre sig indenfor sine udviklingsområder og den egenskab kombineret med mod samt kvalitet i træning og kamp gør Malthe Wallin til årets spiller på U14-holdet, begrunder hans træner, Peter Ager Kristensen valget.

Malthe Wallin kåret som årets U14-spiller.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen