25. august 2019

SIF’s U19-drenge gav for mange chancer væk

Det blev til 1-2 nederlag til Vejle for SIF’s U19-hold lørdag mod Vejle. Dermed har holdet fortsat kun ét point efter tre kampe.

SIF’s U19 Liga hold er stadig uden sejr i den nye sæson efter et nederlag på 1-2 hjemme på JYSK park lørdag eftermiddag til Vejle i sæsonens tredje kamp.

– Jeg synes, vi leverede en dårlig præstation, og vi er for nemme at skabe chancer imod. Vi mangler hårdhed og opmærksomhed på egen halvdel, og derfor har vi svært ved at tippe kampen over til vores fordel på trods af meget possession, siger U19-træner Jesper Mikkelsen.

SIF startede ellers kampen godt og holdets fokus med at være spildominerende og fastholde spillet på modstanderens halvdel lykkedes  fint. Det var  alligevel Vejle, der scorede to gange i 1. halvleg og generelt var farligst.

2. halvleg blev mere af det samme med SIF meget på bolden, men med manglende dybdespil, og derfor blev SIF’erne for sjældent for alvor farlige. I overtiden fremtvang Niclas Holm Pedersen et selvmål efter et fint løb med bolden og et indlæg, en Vejle-forsvarer sparkede i eget mål.

SIF’s næste kamp er på lørdag i Randers, hvor der er kampstart kl. 13.15.

U19 Liga, 3. runde, lørdag 24. august kl. 13.00 på JYSK park:
Silkeborg IF – Vejle 1-2 (0-2)
Mål: 0-1 Valdemar Sadrifar (17.), 0-2 Villads Rasmussen (26.), 1-2 Magnus Enggaard Hansen (92., selvmål)