7. juni 2021

SIF’s islænding med i sejr over Færøerne

Islands A-landshold vandt venskabskamp over Færøerne med 1-0. SIF’s Stefán Teitur Thórdarson blev indskiftet i 2. halvleg.

Det islandske landshold er i øjeblikket samlet for at spille tre venskabskampe. SIF’s midtbanemand fra sagaøen, Stefán Teitur Thórdarson, er blandt de spillere, landstræner Arnar Vidarsson har indkaldt, og han var i sidste uge med i Dallas, USA, hvor Island mødte Mexico i en venskabskamp. Midtbanespilleren fra SIF sad dog på bænken i hele kampen på AT&T Stadium, hvor omkring 45.000 tilskuere – primært af mexicansk oprindelse – overværede opgøret, som mexicanerne vandt 2-1.

I fredags var der spilletid til Stefán Teitur Thórdarson, da Island i den anden kamp i samlingen vandt 1-0 over Færøerne i Thorshavn. Thórdarson kom ind på den centrale midtbane som afløser for Isak Johannesson (IFK Norrköping) i det 62. minut og var således på banen, da Mikael Anderson (FC Midtjylland) scorede sit første A-landsholdsmål for Island efter 70 minutter. Med assist fra Albert Gudmundsson (AZ Alkmaar) sparkede Anderson bolden i mål med venstrefoden.

Det Islandske landshold er rejst videre til Polen for at møde det polske landshold tirsdag i Poznan.

Målmand Patrik Gunnarsson, der i foråret var på lejeaftale i SIF fra Brentford, var også udtaget til landsholds-samlingen, men meldte afbud på grund af den skade, der også holdt ham ude af de sidste kampe af sæsonen i 1. division.