7. juni 2021

SIF’s islænding med i sejr over Færøerne

Islands A-landshold vandt venskabskamp over Færøerne med 1-0. SIF’s Stefán Teitur Thórdarson blev indskiftet i 2. halvleg. 

Det islandske landshold er i øjeblikket samlet for at spille tre venskabskampe. SIF’s midtbanemand fra sagaøen, Stefán Teitur Thórdarson, er blandt de spillere, landstræner Arnar Vidarsson har indkaldt, og han var i sidste uge med i Dallas, USA, hvor Island mødte Mexico i en venskabskamp. Midtbanespilleren fra SIF sad dog på bænken i hele kampen på AT&T Stadium, hvor omkring 45.000 tilskuere – primært af mexicansk oprindelse – overværede opgøret, som mexicanerne vandt 2-1.

I fredags var der spilletid til Stefán Teitur Thórdarson, da Island i den anden kamp i samlingen vandt 1-0 over Færøerne i Thorshavn. Thórdarson kom ind på den centrale midtbane som afløser for Isak Johannesson (IFK Norrköping) i det 62. minut og var således på banen, da Mikael Anderson (FC Midtjylland) scorede sit første A-landsholdsmål for Island efter 70 minutter. Med assist fra Albert Gudmundsson (AZ Alkmaar) sparkede Anderson bolden i mål med venstrefoden.

Det Islandske landshold er rejst videre til Polen for at møde det polske landshold tirsdag i Poznan.

Målmand Patrik Gunnarsson, der i foråret var på lejeaftale i SIF fra Brentford, var også udtaget til landsholds-samlingen, men meldte afbud på grund af den skade, der også holdt ham ude af de sidste kampe af sæsonen i 1. division.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Seneste nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 19.02. kl. 16.00
Scroll til toppen

Menu