8. juni 2021

U13: Fornuftigt niveau trods stort nederlag

Selv om det blev til nederlag på 2-5 til SIF’s U13-hold mod FC Midtjylland, spillede Nicolaj Bækgaards mandskab en god kamp. 

I lørdags spillede SIF’s U13-hold hjemme mod Herning Fremad/FC Midtjylland, og på trods af et alt for stort nederlag ramte drengene i store perioder et fornuftigt niveau, og der var chancer til mere end de to mål, William Faber scorede for SIF.

– Bagefter stod man med en følelse af, at vi skulle have vundet kampen, men vi må erkende at vores modstander var dygtigere i felterne. Så vi glæder os i stedet over en god U13 kamp mellem to hold, der matchede hinanden godt, og at vi havde stor ære af kampen, selvom vi er skuffede over nederlaget, siger U13-træner Nicolaj Bækgaard.

SIF indledte kampen godt, og der var en god forståelse for, hvornår drengene skulle presse, hvilket også kastede nogle omstillinger af sig. SIF’erne mistede lidt pusten hen mod pausen, men det var generelt en flot halvleg af drengene. V

– Vi kommer skidt ud til anden halvleg, og det udnyttede Herning til at lukke kampen, selvom vi rejser os i løbet af halvlegen, siger Nicolaj Bækgaard.

Næste opgave er tirsdag aften, hvor AGF kommer på besøg på Søholt.

Kampen i tal:
U13 Liga 1, lørdag 5. juni kl. 10.00 på Søholt:
Silkeborg IF – FC Midtjylland 2-5 (1-3)
Mål for SIF: William Faber (2)

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Europa League kvalifikation

Torsdag d. 25.07. kl. 19.00
Scroll til toppen