14. januar 2020

SIF-talenter med i dansk remis mod Sverige

Jonathan Pank startede inde som anfører, da det danske U16-landshold mandag spillede 1-1 mod Sverige på Cypern. To andre SIF-talenter fik også spilletid.

Tre SIF-talenter er med U16-landsholdet på vintertræningslejr på Cypern. Fra venstre Lasse Kaihøj, Jonathan Pank og Asbjørn Bøndergaard.

De tre SIF-talenter Johathan Pank, Lasse Kaihøj og Asbjørn Bøndergaard er i øjeblikket i træningslejr med det danske U16-landshold på Cypern, og mandag spillede landsholdet sin første kamp under opholdet. Det blev 1-1 mod Sverige på Frenaros Community Stadion cirka 25 kilometer øst for hovedstaden Larnaca.

Jonathan Pank startede inde på det danske landshold og var også holdets anfører, mens de to andre SIF’ere, Lasse Kaihøj og Asbjørn Bøndergaard, blev skiftet ind til de sidste 20 minutter.

Danmark dominerede kampen og havde fortjent sejren. Ifølge DBU’s opdatering på facebook hed skudstatistikken 12-2 i dansk favør. Alligevel var det Sverige, der kom foran efter 10 minutter, da en dansk forsvarsspiller gled. Udligningen faldt i det 25. minut, da Jeppe Kjær (AC Horsens) sendte bolden i nettet.

Det danske U16-landshold spiller igen torsdag kl. 12 mod Cypern.

En fjerde SIF’er, Eskild Dall, er også på Cypern i øjeblikket, udtaget til det danske U17-landshold, der tirsdag eftermiddag spiller mod Grækenland. Han sidder dog over med en mindre skade og forventes først i kamp torsdag, når landsholdet spiller endnu en kamp mod grækerne.