13. januar 2020

Gertsen: Nu handler det om at lægge på

Gertsen: Nu handler det om at lægge på

Jeppe Gertsen var ude i hele sidste sæson med en langvarig skade. Noget som også satte sine spor ind i efteråret, hvor midterstopperen har skulle finde tilbage til sit gamle niveau.

Det er svært ikke at få øje på det store smil, som sidder på Jeppe Gertsen i øjeblikket. For selvom SIF-spillerne er mødt ind til en lang opstart, hvor der først om en måneds tid er point på spil i 3F Superligaen, så er spilleglæden hos den 22-årige stopper ikke til at komme udenom.

– Det er rigtig dejligt at være i gang igen. Jeg har nydt min ferie, men har også glædet mig rigtig meget til at komme tilbage og være sammen med gutterne igen, lyder det fra Jeppe Gertsen.

Med en alvorlig skade i frisk erindring, så er det heller ikke så svært at forstå, hvorfor midterforsvaren er glad for at være tilbage på kunstgræsset på JYSK park. SIF-spilleren har været klarmeldt siden i sommer. Dog skulle der gå syv runder af 3F Superligaen, før Gertsen fik sit comeback.

– Efter en lang skade, så skal man lige i gang. Man går og tænker, at man kan det hele, men det går op for en, at det tager tid at komme tilbage, når man har været væk i lang tid, fortæller SIF-spilleren, som efterfølgende har været en af de mest brugte spillere i Kent Nielsen startopstilling.

Nu er Gertsen så endelig tilbage på lige fod med holdkammeraterne i en opstart til en ny sæson. Noget som skal bruges på at få løftet spillet.

– Nu er det halve år gået, og nu regner jeg bare med at lægge på og blive endnu bedre, lyder det med et smil fra forsvarsspilleren.

Jeppe Gertsen har spillet 24 førsteholdskampe for SIF.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen