14. januar 2020

Ny SIF-nordmand vil bidrage i begge ender

Ny SIF-nordmand vil bidrage i begge ender

Vegard Moberg er ny mand i SIF-truppen, og var allerede tirsdag i fuld gang på JYSK park.

Silkeborg IF’s nye norske midtbanespiller Vegard Moberg tjekkede mandag eftermiddag ind i Silkeborg. Den 28-årige nordmand startede straks ud med en kort træning med et par af holdkammeraterne, mens det tirsdag formiddag blev til det første fulde træningspas i de nye omgivelser på JYSK park.

– Det er meget fine faciliteter. Det er jo meget nyt, så det er skridt op i forhold til, hvad jeg har været vant til, lyder det fra nordmanden, som har spillet hele karrieren i hjemlandet.

Nu hedder det så Silkeborg og Superligaen for Moberg, som i første omgang skal vænne sig til den måde, som SIF griber tingene an på.

– Silkeborg spiller en hurtig omgang fodbold, og det er også en hurtig bane her, så det skal jeg vænne mig til, fortæller midtbanespilleren, som i sin tid i Bodø/Glimt har været benyttet både på den defensive midtbane, men også på positionen som “8’er”.

– Jeg vil gerne spille som en boks-til-boks-spiller. Jeg vil gerne bidrage både offensivt og defensivt med mit løbearbejde og min fysik, kommer det fra den 190 cm høje midtbanespiller, som i sine tre seneste sæsoner er noteret for ti mål for sin nu tidligere klub. I Silkeborg har Moberg da også ganske passende fået netop trøje nummer otte.

Køb Mobergs trøje eller andre SIF-merchandise her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen