4. juni 2020

SIF-talent på kontrakt: Fuld fokus på fodbolden

SIF-talent på kontrakt: Fuld fokus på fodbolden

Anders Sønderby har underskrevet en et-årig trainee-kontrakt med Silkeborg IF. En aftale som giver den unge forsvarsspiller god mulighed for at give fodboldkarrieren fuld opmærksomhed i den kommende sæson.

Det har været en god uge for Anders Sønderby. Først fik han og landets andre kommende studenter lov til at afslutte uddannelsen med den klassiske studentervognstur, mens han selv underskrev en et-årig aftale med Silkeborg IF.

– Det er noget, som jeg har kæmpet for i lang tid, og noget som jeg også blev overrasket over, da den kom på bordet, fortæller Anders Sønderby, som i denne sæson har tørnet ud for U19-holdet, hvor han dækker positionen som midterstopper.

Kontrakten betyder, at den 18-årige SIF’er i den kommende sæson kan have fuldt fokus på fodbolden, når studentereksamen i næste uge er overstået.

– Nu skal jeg ikke koncentrere mig om skolen, så kan jeg i stedet møde ind her på anlægget hver dag og have fuld fokus på min fodbold, og hvordan jeg kan udvikle mig.

Anders Sønderby var med på førsteholdets træningslejr i Spanien i januar måned. Herefter var det meningen, at den unge spiller skulle bruge foråret på at rykke sig nærmere førsteholdet, men Corona-epidemien kom i vejen for de planer. Derfor var det også en glædelig overraskelse for forsvarstalentet, at SIF stod klar med en trainee-kontrakt.

– Man bliver selvfølgelig rigtig, rigtig glad. Og specielt nu hvor tiden var ved at løbe lidt ud som ungdomsspiller, så er det lidt en forløsning, at det endelig lykkes. Men nu skal jeg bruge det til at fortsætte min udvikling, da det forhåbentlig ikke er endestationen med en trainee-kontrakt, fortæller Sønderby, som torsdag trænede med A-truppen

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen