5. juni 2020

Kent Nielsen: Det bliver en voksenkamp

Kent Nielsen: Det bliver en voksenkamp

Sæsonens sidste grundspilskamp venter på søndag, når Silkeborg IF møder SønderjyskE i Haderslev. Begge hold har meget på spil i kampen, som ifølge cheftræner Kent Nielsen godt kan blive et fysisk betonet opgør.

Det er ingen hemmelighed, at det efterhånden spidser gevaldigt til, hvis Silkeborg IF skal sikre sig en chance for at blive i 3F Superligaen.

Sæsonens sidste grundspilskamp er derfor en utrolig vigtig kamp for SIF, som på søndag møder SønderjyskE i Haderslev.

– Vi er ikke komiske Ali. Vi er bevidste om tingene. Vi er i en svær situation, og uanset om det bliver gruppe 1 eller 2, så kan vi hjælpe os selv gevaldigt med en sejr på søndag, fortæller holdets cheftræner, Kent Nielsen efter fredagens træning.

Silkeborg IF vil uden tvivl være bedst stillet med at komme over i gruppe 2, hvor afstanden til tredjepladsen i gruppen maksimalt vil være syv point. Scenariet bliver dog kun en mulighed, hvis Esbjerg taber deres kamp i Odense samtidig med, at SIF slår SønderjyskE. Derudover skal SIF også hente en målscore på -4. Dvs. at SIF f.eks. skal slå SønderjyskE med to mål, mens Esbjerg skal tabe med to.

– Vi har en mand, der er på Odense Stadion. Men vores mindset til kampen er den samme. Vi skal vinde i Haderslev, og så må vi tage den på dagen, hvis resultaterne er der. Så skal vi jagte en større sejr, hvis det føles rigtig, fortæller Kent Nielsen.

Respekt for “AK” og SønderjyskE

I første omgang handler det dog for SIF-holdet om at slå SønderjyskE. En opgave der kan vise sig svær nok.

– SønderjyskE er et voksent hold. De har rigtig meget power, og så har de nogle gevaldige omstillinger. De har en “AK” (Anders K. Jacobsen, red.), som ser virkelig dygtig og skarp ud, fortæller SIF-cheftræneren, som forventer en kamp, hvor der skal spilles med musklerne.

– Det bliver en voksen kamp med meget fysisk. Kan vi spille hurtigt og fri af deres stramme organisation plus deres tacklinger, så har vi nogle muligheder. Men deres omstillinger dem skal vi have styr på.

Kampen mod SønderjyskE fløjtes i gang kl. 17.00. Der er ikke adgang for tilskuere på Sydbank Park. Kampen bliver vist på streamingtjenesten Viaplay.

I videoen ovenover kan du se højdepunkter fra det seneste indbyrdes opgør, som endte med hele seks mål.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen