24. maj 2018

SIF tager afsked med fire spillere

SIF tager afsked med fire spillere

Fire spillere, Jens Martin Gammelby, Gustaf Nilsson, Gregor Sikosek og Mate Vatsadze, forlader SIF når sæsonen er slut. SIF og SIFosis siger tak inden kickoff i aftenens kamp på JYSK park.

Aftenens kamp mod Esbjerg er sæsonens sidste på JYSK park, og derfor benytter SIF lejligheden til at sige farvel til fire spillere. De får alle overrakt blomster umiddelbart før kickoff kl. 20.15 af SIF’s udviklingschef Jesper Stüker.

Jens Martin Gammelby skifter som bekendt til Brøndby fra næste sæson på en fem-årig kontrakt. Ud over SIF-blomster vil han også få overrakt en buket af Thomas Henningsen, formand for SIFosis, for at have givet fansene mange store oplevelser i sine 10 år i klubben. Derudover er det de to Brøndby-lejesvende, Gustaf Nilsson og Gregor Sikosek, samt den georgiske angriber Mate Vatsadze.

Inden aftenens kamp står Nilsson noteret for 34 kampe og ni mål i denne sæson, mens Sikosk har spillet 18 kampe. De returnerer begge til Brøndby. Mate Vatsadze har kontraktudløb og skal finde ny klub. Han har inden i aften spillet 18 kampe og scoret 5 mål for SIF i denne sæson.

For målmandstræner Finn Secher bliver det også et farvel til JYSK park og den klub, han har tjent i 15 år. Han stopper i SIF efter denne sæson efter at have været tilknyttet klubben som målmandstræner siden 2004. Finn har dog bedt om at måtte holde sig i baggrunden, som han plejer under kampene, så han vil få en blomst med hjem til fruen, når opgøret mod Esbjerg er spillet.

Kom på JYSK park til sæsonens sidste kamp mod Esbjerg. Køb billet her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen