24. maj 2018

Målmandstalent udtaget til U16-landsholdet

Målmandstalent udtaget til U16-landsholdet

SIF’s U17 Liga-målmand Lucas Udengaard Jensen er blevet efterudtaget til det danske U16-landshold, der drager til Slovakiet i næste uge.

SIF’s talentfulde målmand, Lucas Udengaard Jensen, der til dagligt står på klubbens U17 Ligahold, er i dag blevet efterudtaget til det danske U16-landshold, der tirsdag og torsdag i næste uge spiller dobbeltlandskamp mod Slovakiet på udebane.

I forvejen er SIF’s Frederik Carstensen udtaget til U16-landstræner Søren Hermansens 20-mandstrup, der drager afsted 28. maj. Dagen efter spilles den første kamp mod Slovakiets U16-landshold, den anden spilles 31. maj. Begge kampe spilles i Cervenik, en provinsby i den vestlige del af Slovakiet.

Det er første gang, Lucas Udengaard Jensen er med i ungdomslandsholds-sammenhæng, mens det er fjerde gang i år, at Frederik Carstensen er med på U16-landsholdet. Han var med på træningsophold i Cypern i januar, til firenationers-turnering i England i februar og træningssamling i Vildbjerg i starten af maj.

To andre SIF’ere, Alexander Lind og Anders Dahl, har også tidligere været med omkring U16-landsholdet, men er ikke udtaget denne gang.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen