23. maj 2018

Vi gentager succesen: Fanzone inden EfB-kamp med halv pris på øl

Vi gentager succesen: Fanzone inden EfB-kamp med halv pris på øl

Varm op til playoff-gyseren mod Esbjerg fB i fanzonen inden kampen. Til de hurtige vil der også være billetter plus bustransport til Hede Rytmer.

Silkeborg IF spiller torsdag den første af to playoffkampe mod Esbjerg fB om en plads i Alka Superligaen til næste sæson. Det sker efter en vanvittig spændende kamp mod FC Helsingør mandag aften, hvor SIF vandt en hæsblæsende kamp med 4-3.

Til kampen mandag var fanzonen inden kampen særdeles velbesøgt. Derfor gentager vi arrangementet torsdag aften. Fra kl. 18.00 kan du komme i den helt rette stemning inden kampen. SIF arrangerer en fanzone for alle SIF-fans, som på hjørnet udenfor Café Carlsberg kan varme op til kampen. Villa sørger for musikken i fanzonen, hvor du kan købe to fadøl for éns pris, mens der også vil være mulighed for at købe stadionpølser. Der vil derudover også være mulighed for at spille en omgang bordfodbold, inden det går løs inde på JYSK park kl. 20.15.

Hvis du kommer tidligt, har du desuden mulighed for at få billet til torsdagens Hede Rytmer, hvor der efter kampen også vil være arrangeret bustransport fra JYSK park til Indelukket. Busserne kører kl. 22.15. Der er billetter til de 200 første, der køber en øl i fanzonen.

Det gode vejr skulle også fortsætte, så vi håber at se så mange af jer som muligt i fanzonen.

Fanzonen er åben fra kl. 18-19.30.

Har du ikke købt din billet til kampen, så kan du købe den her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen