23. maj 2018

Sponsorer sikrer fadøls-fest mod Esbjerg

Sponsorer sikrer fadøls-fest mod Esbjerg

Der er halv pris på øl og sodavand på torsdag, når Esbjerg besøger JYSK park. Fire af SIF’s sponsorer betaler fadøls-festen.

Fire af Silkeborg IF’s sponsorer, Gustav Hansen murer & entreprenør A/S, Birch Ejendomme A/S, Oluf A/S og Multi IT, har grebet til lommerne for at sikre SIF de bedst mulige rammer til den vigtige playoff-kamp mod Esbjerg torsdag kl. 20.15 på JYSK park. De fire sponsorer betaler halvdelen, hvergang du drikker en øl eller en sodavand før, under og efter kampen.

Det betyder med andre ord, at der er fadøl til favørpris – og det samme gælder sodavand, dvs. 20 kr. for fadøl og 15 kr. for sodavand. Der er også halv pris på fadøl i Fanzonen udenfor JYSK park op til kampen.

– Vi er rigtig glade for, at fire af vore sponsorer viser så flot en opbakning, og vi håber at det kan være med til at få rigtig mange mennesker på JYSK park torsdag aften. Der var en flot kulisse mod Helsingør mandag, og vi håber på mindst det samme torsdag, siger Silkeborg IF’s adm. direktør, Kent Madsen.

Fanzonen åbner allerede kl. 18.00, der er kampstart kl. 20.15 og weekenden venter lige om hjørnet.

Køb billet til fadølsfest og fodboldkamp her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen