24. oktober 2020

SIF stiller med uændret trup mod Fremad Amager

Kent Nielsen har udtaget 18 spillere til søndagens kamp i Sundby Idrætspark. Det er samme trup, som i torsdags mod Viborg.

Kampene kommer i en lind strøm i øjeblikket for SIF, der blot tre døgn efter top-opgøret mod Viborg spiller ny topkamp søndag i Sundby Idrætspark mod Fremad Amager.

SIF-træner Kent Nielsen har udtaget samme trup, som for to dage siden var udvalgt til kampen mod Viborg FF. Det er et udtryk for at cheftræneren på trods af nederlaget på 1-2 var tilfreds med meget af det, han så i torsdagens kamp, men også resultat af det muliges kunst. Der har op til kampen været tvivl om fire skadede spillere, Frederik Alves Ibsen, Joel Felix, Wessam Abou Ali og Valance Nambishi, der ikke var i stand til at spille i torsdags og heller ikke bliver klar til søndagens kamp.

Bundlinien er dermed, at det er de samme 18 spillere, der er udtaget til opgøret mod Fremad Amager:
1. Oscar Hedvall
2. Rasmus Carstensen
5. Svenn Crone
6. Pelle Mattsson
7. Nicolai Vallys
8. Stefán Teitur Thórdarson
9. Alexander Lind
10. Magnus Mattsson
11. Emil Holten
14. Mark Brink
15. Gustav Dahl
16. Stan van Bladeren
17. Mads Kaalund
21. Anders Klynge
23. Nicklas Røjkjær
24. Jeppe Spliid Gertsen
25. Anders Hagelskjær
27. Sebastian Jørgensen

SIF-truppen drager allerede lørdag eftermiddag efter dagens træning til København og overnatter. Der er kampstart kl. 13.00 i Sundby Idrætspark. Kampen kan streames på Viaplay. Det kræver download af Viaplay app’en og abonnement. Se mere her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen