23. oktober 2020

Sponsor-hygge på Roxy Malt

Covid-19 restriktioner betød alternativ sponsorpleje i SIF i forbindelse med torsdagens topkamp mod Viborg.

SIF måtte tænke alternativt i forhold til at pleje klubbens sponsorer i forbindelse med torsdagens topkamp på JYSK park mod Viborg. Da der i øjeblikket kun må lukkes 500 personer i alt – incl. spillere, ledere, dommere, bolddrenge etc. – ind til fodboldkampene på de danske stadioner, var der mange af SIF’s sponsorer, der ikke kunne få adgang til JYSK park. Interessen for kampen var ganske enkelt for stor.

Derfor arrangerede SIF et alternativ på Roxy Malt i Nygade, hvor det var muligt at hygge sig i griselampernes skær udenfor den irske pub inden kampen og derefter overvære opgøret på storskærm. Og bortset fra resultatet – sejr til Viborg på 2-1 – blev det en hyggelig aften for de deltagende sponsorer.

På samme måde var en anden del af sponsorkredsen til spisning på Underhuset, idet det under de nuværende covid-19 restriktioner ikke er muligt både at spise i Norlys Loungen/Restaurant Dantra på JYSK park før kampen og derefter se den fra sponsortribunen  på Jyske Bank Tribunens øvre niveau. Derfor spiste de gæster, der normalt ville opholde sig i Restaurant Dantra på Underhuset, og blev derefter fragtet med Silkebus til JYSK park op til kampstart, mens de øvrige sponsorer, der normalt opholder sig i Norlys Loungen inden kampen, fik serveret et let måltid, som de spiste på tribunepladserne.

Omkring 350 sponsorer overværede kampen på JYSK park, mens omkring 30 deltog i arrangementet på Roxy Malt.

SIF’s næste hjemmekamp spilles 1. november, og SIF afventer i øjeblikket myndighedernes retningslinjer i forhold til covid-19. De nuværende retningslinjer gælder frem til 31. oktober, men Regeringen har allerede varslet yderligere stramninger på grund af det stigende smittetryk i både Danmark og resten af Europa. De ventes offentliggjort en af de nærmeste dage.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen