9. december 2019

SIF sagde farvel til fem

SIF sagde farvel til fem

Dennis Flintas farvel fyldte det meste søndag, da SIF vandt 2-1 over Randers. Yderligere fire tog afsked med klubben og fik blomster før kampstart.

Det var Dennis Flintas afsked, der fyldte mest i forbindelse med søndagens kamp mod Randers FC på JYSK park, men faktisk sagde SIF farvel til i alt fem mennesker, der har haft deres virke i klubben i kortere eller længere tid. Alle fik blomster af sportschef Jesper Stüker og hyldet af tilskuerne, der var mødt op til kampen.

Foto: Ulla Myrhøj

Karl-Aage Hansen stopper efter mere end 10 år og over 1.000 kampe som holdleder i SIF  Karl Aage har været et forbillede for hele det frivillige forenings-Danmark med en altid pletfri ulønnet indsats i SIF’s professionelle fodbold-organisation. 

 

Fra spillertruppen var der afsked med Andreas Heimer, der kom til SIF for et år siden fra Thisted og er noteret for 14 kampe for klubben. Foto: Ulla Myrhøj.

Også Magnus Dalsgaard, der er et af klubbens unge målmandstalenter og der har været lærling i truppen i det sidste halve år, tog afsked med SIF. Foto: Ulla Myrhøj.

Foto: Ulla Myrhøj

Mikkel Cramer har tjent SIF trofast siden 2016, først som spiller, og siden 2018, hvor han måtte indstille sin karriere på grund af en skade, som fysisk træner for førsteholdet og talent-sektoren.

Dennis Flinta var i fokus i afskeds-seancen før kampen. Nu med 386 kampe for SIF. næstflest nogensinde kun overgået af Morten Bruun med 424. Foto: Ulla Myrhøj.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen