9. december 2019

Sejr i test: Unødvendig spænding

Sejr i test: Unødvendig spænding

Et hold af de ældste U15-spillere og yngste U17-spillere vandt testkamp over Horsens.

Et hold bestående af SIF’s yngste U17-talenter og ældste U15-talenter spillede fredag en testkamp mod Horsens og vandt 3-2 efter føring på 3-0. SIF leverede en fin 1. halvleg, mens kvaliteten faldt i sidste halvdel af kampen.

– Det ærgrer mig lidt, at vi ikke kan lukke sådan en kamp, for det var udnødvendigt at der blev spænding om resultatet. Der var imidlertid mange gode ting at tage med fra især 1. halvleg, siger SIF’s U17-træner Casper Røjkjær..

SIF spillede godt og skabte mange chancer før pausen. Der manglede lige den sidste skarphed i den sidste aflevering og afslutning til at det kunne være blevet til endnu flere, end de tre, SIF scorede.

.- Generelt meget flot spil og god variation i spillet, ligeledes var vi gode i genpres og restforsvar og gav ikke meget væk, siger Casper Røjkjær.

Derimod blev 2. halvleg mindre god. SIFsløsede i boldomgangen og drengene lavede lidt for mange fejl.

– Vi manglede timing i vores dybdeløb og manglede lidt bedre bolde i dybden mod Horsens høje bagkæde. Vi skabte dog stadig chancer og havde fine opspil, effektiviteten var dog ikke høj, siger U17-træneren.

Kampen i tal:
U16, træningskamp, fredag 6. december på Søholt:
Silkeborg IF – Horsens 3-2 (3-0)
Mål for SIF: Selvmål, Asbjørn Bøndergaard og Rasmus H. Christensen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen