9. december 2019

Foræring til SIF: Guldstøvler fra 1994

Foræring til SIF: Guldstøvler fra 1994

I forbindelse med Randers-kampen fik SIF foræret et par 25 år gamle forgyldte fodboldstøvler af det tidligere indehaverpar af Guldklumpen, Jølva og Carsten Gandrup.

I trofæ-rummet på JYSK park står et par forgyldte fodboldstøvler. De minder om en sommer for 25 år siden med masser af begejstring.

SIF fik overrakt støvlerne søndag inden Randers-kampen af tidligere guldsmed Carsten Gandrup. I 1994 var Carsten Gandrup og hans hustru Jølva indehavere af guldsmedeforretningen Guldklumpen i Vestergade, og da de oplevede SIF blive dansk mester, havde de behov for at markere det. Det gjorde de ved at forgylde et par fodboldstøvler.

Siden røg støvlerne i kælderen, først i forretningen, og da ægteparret Gandrup gik på pension og Guldklumpen blev overtaget af Lars Boye og skiftede navn til Guldsmed Boye, kom de hjem i kælderen på Åhavevej. Her har de stået siden.

I år er det 25 år siden, og Jølva og Carsten Gandrup fandt, at det var på tide, at støvlerne igen kom frem i lyset og tilbød, at SIF kunne overtage klenodiet kvit og frit. Det blev et stort ja tak fra klubben.

– Det er en meget flot gave, vi har fået, og den er et vidnesbyrd om den eufori, mesterskabet udløste i byen i 1994. Støvlerne har nu fået en fin plads i den skyboks på 3. sal på JYSK park, hvor vi har udstillet andre trofæer og udsmykket væggene med billeder fra dengang. Samtidig har vi forsynet støvlerne med en lille mindeplade om Jølva og Carstens flotte donation, siger SIF-direktør Kent Madsen.

Carsten Gandrup med guldstøvlerne fra 1994, han og hustruen Jølva nu har doneret til Silkeborg IF. 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen