31. august 2022

SIF sælger Vallys til Brøndby

Silkeborg IF har accepteret et købstilbud på 25-årige Nicolai Vallys, der skifter til Brøndby IF efter 96 førsteholdskampe og 27 mål i den røde trøje.

Nicolai Vallys begyndte sin karriere i BK Skjold i Sjællandsserien. Siden gik turen til Skovshoved og 2. division, inden Roskilde i 2018 hentede den talentfulde offensivspiller. Herfra skiftede Nicolai Vallys til Silkeborg IF i sommeren 2019, hvor SIF netop var rykket op i Superligaen, og det er siden blevet til 96 kampe og 27 mål i den røde trøje.

Nu er tiden i Søhøjlandet slut for Vallys, som skifter til den københavnske vestegn for at tørne ud fra Brøndby IF.

– Nicolai Vallys er et rigtig fint eksempel på, hvordan vi har taget en spiller ind fra lavere rækker, som i Silkeborg har udviklet sig til et niveau, hvor han er blevet interessant for mange klubber. Han har taget syvmileskridt i SIF, og vi sælger ham nu videre for en meget fornuftig pris. Vallys havde kun et år og fire måneder tilbage af sin kontrakt og ytrede selv stort ønske om dette skifte, så vi siger ham kæmpe tak for indsatsen i SIF og ønsker ham det allerbedste i sin nye klub, siger sportschef Jesper Stüker.

Nicolai Vallys selv forlader nu Silkeborg IF med store minder.

– Silkeborg IF gjorde mig til en topspiller, og jeg vil for altid have en særlig plads i hjertet til SIF og Silkeborg. Jeg har næsten ingen ord, der er dækkende for alle de gode minder, jeg vil bære med mig fra min tid i den røde trøje, hvor jeg har været en del af en klub med fantastiske holdkammerater, dygtige trænere, dejlige mennesker hele vejen rundt og et tæt bånd til fansene. Jeg vil altid tænke på Silkeborg IF med stor kærlighed og taknemmelighed, siger Nicolai Vallys.

Nicolai Vallys blev af Tipsbladet kåret til Forårets Profil i 3F Superligaen, og han blev ligeledes kåret til Årets Spiller i SIF i 2021. Discovery kårende ham sågar til Sæsonens Spiller i 21/22-sæsonen, som netop sluttede i Brøndby, hvor Vallys sammen med resten af SIF-truppen fik hængt bronzemedaljer om halsen.

Som følge af salget justerer Silkeborg IF Invest A/S forventningerne til regnskabsåret til et resultat før eventuel dagsværdiregulering af investeringsejendomme og før skat i intervallet +60 mio. kr. til +70 mio. kr. mod tidligere +40 mio. kr. til +50 mio. kr.

 

.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen