13. juni 2018

SIF sælger Sammy Skytte til FCM

SIF sælger Sammy Skytte til FCM

Silkeborg IF har accepteret et tilbud på Sammy Skytte fra FC Midtjylland. Dermed skifter den 21-årige midtbanespiller med omgående virkning.

Det 21-årige SIF-talent Sammy Skytte skifter til FC Midtjylland fra den kommende sæson. SIF’s naboer mod vest har lagt et transferbud på midtbanespilleren, som SIF ikke har kunnet sige nej til.

– Vi har af flere forskellige årsager været nødt til at sælge Sammy. Det har først og fremmest været et stort ønske fra Sammy at skifte til FCM, og det har vi været nødsaget til at bøje os for – selvom vi gerne havde holdt længere på ham, siger Peter Sørensen.

Ved udgangen af 2016 forlængede Sammy Skytte sin kontrakt med SIF med tre år. Sammy Skytte fik indføjet en frikøbsklausul i sin kontrakt på 500.000 euro (3,7 mio. dkr.) i tilfælde af nedrykning. Det er den klausul, der nu bliver aktiveret. FC Midtjylland har lagt 500.000 euro, og dermed må SIF lade Sammy Skytte gå.

– Sammy er den eneste af vores spillere, der har haft en frikøbsklausul i tilfælde af nedrykning, og derfor må vi sige farvel til ham med et tak for indsatsen og held og lykke i det videre karriereforløb. Det er ”name of the game,” og de vilkår, vi indgik aftale på i svære forhandlinger med Sammy for et par år siden, siger Peter Sørensen videre.

Sammy Skytte er en af SIF’s egne, der har været igennem hele klubbens talentudviklings-system med Talent Team og 7.-9. klasse på Sølystskolen og videre til Silkeborg Fodbold College og uddannelse på Handelsskolen Silkeborg, der nu hedder College360.

– Som træner er det altid svært at smile uden vemod, når ens spillere sælges, for det betyder som regel en svækkelse. Men det må vi håndtere – og det kan vi også i dette tilfælde, afslutter Peter Sørensen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen