14. juni 2018

U17 tabte chancefattig kamp til AaB

Sæsonen sluttede med nederlag for SIF’s U17-hold. AaB vandt onsdag aften 2-1 på JYSK park.

Sæsonen er slut for SIF’s U17 Ligahold. Sidste kamp blev spillet onsdag aften på JYSK park, hvor gæsterne fra AaB vandt 2-1.

– Vores præstation i dag var meget kendetegnende for vores sæson. Der var gode momenter af godt opbygningsspil og afslutningsspil, men vi er for nemme at lave mål på, og vi har lukket ekstremt mange mål ind i sæsonen, siger U17-træner Jesper Mikkelsen.

Det blev en lidt atypisk U17-kamp af SIF med knapt så højt tempo eller pres, og hvor meget ro til at bygge spillet op.  SIF kom ikke til mange chancer, men det gjorde AaB heller ikke.

SIF kom i front efter en halv time, da Ali Farej sparkede bolden i mål via stolpen fra kanten af feltet.

I 2. halvleg havde SIF endnu sværere ved at fastholde spillet, og AaB havde mest initiativ. Nordjyderne scorede to mål midt i 2. halvleg efter SIF-fejl, og det havde hjemmeholdet ikke rigtigt noget modsvar på i den sidste del af kampen.

SIF slutter sæsonen på 10. pladsen i U17 Ligaen, men kan dog blive overhalet af Lyngby, der mangler at spille mod Brøndby i den sidste kamp

U17 Ligaen, 22. runde, onsdag 13. maj kl. 18.00 på JYSK park:
Silkeborg IF – AaB 1-2 (1-0)
Mål: 1-0 Ali Farej (30.), 1-1 Gabriel Alves Christensen (59.), 1-2 Mathias Ross Jensen (63., str.)