7. august 2018

SIF sælger Vladimir Rodic til Hammarby

SIF sælger Vladimir Rodic til Hammarby

Den svenske Allsvenskan-klub Hammarby henter Vladimir Rodic i SIF, der har fået en god pris for den 24-årige midtbanespiller.

SIF har i dag solgt midtbanespilleren Vladimir Rodic til den svenske klub Hammarby. Rodic har været til lægetjek og kontraktunderskrivelse i Stockholm i dag, og dermed er han fra dags dato Hammarby-spiller.

Vladimir Rodic nåede at være i SIF i godt et halvt år, spille 23 kampe og score 7 mål. Og selv om manager Peter Sørensen mister en god spiller i sin trup, ser han flere gode grunde til, at et salg nu er det rigtige for SIF.

– Rodic er en god spiller, der kom til os på et godt tidspunkt og leverede varen. Nu har vi fået mulighed for at lave en god økonomisk handel i en situation, hvor det så ud til at Rodic ikke havde så meget mere at give os. Vi har fået det, vi kunne få fra ham, og da Hammarby samtidig kom med et fint tilbud, var beslutningen ikke så svær at træffe, siger Peter Sørensen om handlen.

Vladimir Rodic kom til SIF fra Randers i januars transfervindue på en kontrakt af 3,5 års varighed. Han var en af holdets profiler i foråret, men har ikke lagt skjul på – heller ikke offentligt – at han efter SIF’s nedrykning havde ambitioner om mere. Nu skifter han til en af Sveriges store klubber, Hammarby, der lige nu ligger nummer to i Allsvenskan halvvejs i turneringen med samme pointtal som nummer et, bysbørnene fra AIK. Rodic har tidligere spillet i den bedste svenske række. I 2015-16 var han med til at bringe mesterskabet til Malmø FF og kvalificere klubben til Champions Leagues gruppespil.

– I SIF takker vi Vladimir Rodic for indsatsen og ønsker ham held og lykke videre i karrieren, siger Peter Sørensen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen