7. august 2018

Sørensen tager 18 mand med til pokalbold

Sørensen tager 18 mand med til pokalbold

Onsdag aften spiller SIF pokalfodbold i Holstebro. Det er tredje gang i den nyere fodboldhistorie, de to klubber mødes i DBU’s pokalturnering, der fra denne sæson hedder Sydbank Pokalen.

SIF’s pokal-sæson indledes onsdag aften i Holstebro, hvor modstanderen er Holstebro Boldklub fra danmarksserien. I sidste sæson blev det som bekendt en lang sæson, der først sluttede med pokalfinalen mod Brøndby Kr. Himmelfartsdag. Det kræver imidlertid sejre hver gang, og for at opnå det i Holstebro udtog SIF-manager Peter Sørensen 18 spillere efter træningen tirsdag formiddag på JYSK park.

Mødet mellem Holstebro og SIF er den nyere pokalhistories tredje konfrontation. For blot tre år siden mødtes de to klubber også i første runde, hvor SIF vandt 4-0 og dermed kvalificerede sig til 2. runde mod Svendborg. Også det opgør vandt SIF, hvorefter pokaleventyret sluttede mod AGF med et knebent 0-1 nederlag.

Første pokalmøde fandt sted i SIF’s mesterskabssæson 1993/94, hvor de to klubber mødtes i 5. runde – og SIF knuste vestjyderne med en sejr på 8-1. Målscorerne var Michael Hansen (2), Heine Fernandez (2), Keld Bordinggaard (2), Michael Larsen og Morten Bruun. Pokaleventyret i den sæson sluttede først i semifinalen med samlet nederlag på 3-5. Efter 0-2 nederlag i Næstved blev det 3-3 på Silkeborg Stadion.

Tilbage i nutiden er det disse 18 spillere, der skal klare opgaven for SIF onsdag kl. 18.00 på Holstebro Stadion:

1. Thomas Nørgaard
2. Marcus Johansson
4. Simon Jakobsen
5. Svenn Crone
6. Frederik Møller
7. Stephan Petersen
10. Davit Skhirtladze
11. Alex
17. Casper Sloth
18. Ibrahim Moro
20. Marc Rochester
21. Mads Emil Madsen
22. Valance Nambishi
23. Jeppe Okkels
25. Anders Hagelskjær
27. Sebastian Jørgensen
28. Oliver Haurits
30. Oscar Hedvall

Gustav Dahl, Mikkel Vendelbo og Magnus Mattsson sidder over med mindre skader. Målmand Peter Friis Jensen blev skadet i opvarmningen til kampen mod Thisted FC og er også ude. Jeppe Gertsen er fortsat ude i længere tid.

Billetter til kampen koster 50 kr. og sælges ved indgangene til Holstebro Stadion.
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 15.04. kl. 19.00
Scroll til toppen