7. august 2018

U19 spillede 3-3 i generalprøven

U19 spillede 3-3 i generalprøven

Silkeborg IFs U19-hold var foran 3-0 mod Randers, men måtte nøjes med 3-3 i den sidste test inden lørdagens liga-premiere i Vejle.

Anders Iversen var den store profil, da SIF’s U19 Ligahold spillede den sidste test inden premieren. Det blev 3-3 i Randers, og Anders Iversen scorede hattrick i de 50 minutter, han var på banen.

– Vi spiller en rigtig god 1. halvleg, hvor vi er afstemte i vores pres og er gode i direkte spil, siger U19-træner Thomas Loft Jensen om kampen.

Anders Iversen bragte SIF foran på en assist fra Sebastian Jørgensen, der også stod bag oplægget til Iversens 2-0 scoring. Ved 3-0 målet opsnapper Anders Iversen bolden fra Randers’ stopper og eksekverer sikkert.

I 2. halvleg så SIF knapt så gode ud.

– Vores første pres er usammenhængende og vi er ikke kompakte nok. De får scoret tre mål i 2. halvleg, og vi må nøjes med 3-3. To meget forskellige halvlege. Hvis vi kan reproducere vores flotte 1. halvleg til to halvlege, ser det fornuftigt ud, konkluderer U19-træneren, der fremhævede to spillere for indsatsen.

– Jeg må rose Anders Iversen for hans spil. Han spillede 50 minutter og lavede hattrick. Rasmus Carstensen gjorde det også godt i de 45 minutter, han spillede, siger Thomas Loft Jensen.

Lørdag indledes U19 Ligaen, hvor SIF møder Vejle i VB Parken. Der er kickoff kl. 12.00.

Kampen i tal:
U19, testkamp, lørdag 4. august i Randers:
Randers FC – Silkeborg IF 3-3 (0-3)
Mål for SIF: Anders Iversen (3)

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen