7. august 2018

U19 spillede 3-3 i generalprøven

U19 spillede 3-3 i generalprøven

Silkeborg IFs U19-hold var foran 3-0 mod Randers, men måtte nøjes med 3-3 i den sidste test inden lørdagens liga-premiere i Vejle.

Anders Iversen var den store profil, da SIF’s U19 Ligahold spillede den sidste test inden premieren. Det blev 3-3 i Randers, og Anders Iversen scorede hattrick i de 50 minutter, han var på banen.

– Vi spiller en rigtig god 1. halvleg, hvor vi er afstemte i vores pres og er gode i direkte spil, siger U19-træner Thomas Loft Jensen om kampen.

Anders Iversen bragte SIF foran på en assist fra Sebastian Jørgensen, der også stod bag oplægget til Iversens 2-0 scoring. Ved 3-0 målet opsnapper Anders Iversen bolden fra Randers’ stopper og eksekverer sikkert.

I 2. halvleg så SIF knapt så gode ud.

– Vores første pres er usammenhængende og vi er ikke kompakte nok. De får scoret tre mål i 2. halvleg, og vi må nøjes med 3-3. To meget forskellige halvlege. Hvis vi kan reproducere vores flotte 1. halvleg til to halvlege, ser det fornuftigt ud, konkluderer U19-træneren, der fremhævede to spillere for indsatsen.

– Jeg må rose Anders Iversen for hans spil. Han spillede 50 minutter og lavede hattrick. Rasmus Carstensen gjorde det også godt i de 45 minutter, han spillede, siger Thomas Loft Jensen.

Lørdag indledes U19 Ligaen, hvor SIF møder Vejle i VB Parken. Der er kickoff kl. 12.00.

Kampen i tal:
U19, testkamp, lørdag 4. august i Randers:
Randers FC – Silkeborg IF 3-3 (0-3)
Mål for SIF: Anders Iversen (3)

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Fredag d. 06.10. kl. 19.00
Scroll til toppen

Menu